Lucy

2014
6,3 237 tys. ocen
6,3 10 1 236621
5,3 40 krytyków
Lucy
powrót do forum filmu Lucy

Nie polecam. Dziwię się że taki reżyser zrobił takie gówno. Strasznie słaby film. Zawiodłem się bo myślałem że będzie na miarę poprzedników, a tu wielki klops.

Marek84

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;) - ja byłam na seansie na którym pojawił się sam reżyser ;D - więc po filmie ludzie mieli szansę zadać mu pytania i rozwiać swoje wszelkie wątpliwości ;D
a mi osobiście film się BARDZO PODOBAŁ ;D

mahout

to gdzieś była?> dasz trochę hajsu z konta?>

TraXsoN

w Paryżu (mieszkam w tym pięknym mieście) ;D
nie nie dam ;P - bo ni mam
a Luc B. był po prostu na premierze francuskiej w kinie UGC Les Halles w Paryżu ;)

mahout

Nie zlinczowali go po seansie?

Qjr

nie wręcz przeciwnie - bili brawa ;D

ocenił(a) film na 4
Qjr

LUCA B. nie zlinczowano bo z ochrona zapewne przyszedl... Jesli chodzi o tego rezysera to lincz mu sie nalezy za scenariusz do naprawde durnego i debilnego filmu '72 GODZINY' i za scenariusz do 'COLOMBIANY'...

ocenił(a) film na 8
Marek84

czy ma coś wspólnego z Jestem Bogiem?

ocenił(a) film na 4
CelineMarie

CELINKO ten film to takie polaczenie JESTEM BOGIEM z SALT(z Angelina J.). Nie nastawiaj sie na ambitne kino bo jest to typowy akcyjniak w ktorym sie stale cos dzieje...

punisher822_filmweb

A kto mówi, że to ma być ambitny film? Ja nastawiałem się na lekki film akcji i bawiłem się całkiem ok :)

ocenił(a) film na 4
Damianczos

Ja tylko tak napisalem bo zauwazylem ze wielu widzow szuka drugiego dna w kinie akcji lub s/f i probuja szukac logiki... Logika owszem moze byc w kinie typu dramat, kryminal, thriller szpiegowski ale tu wrecz trzeba przymknac oko bo inaczej zle sie bedziemy bawili... PS.POLECAM CI 'EPICENTRUM' BO JEST SWIETNE A JEST KILKA EFEKTOW I SCEN SWIETNYCH TAK JAKBYS BYL OBOK TORNADA...

punisher822_filmweb

W każdym filmie powinna być logika, żeby nie był po prostu głupi.

ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

Jesli ktoś szedł do kina na dokument albo film naukowy no to faktycznie mógł się mocno rozczarować, film dał mi do myslenia, pobudził do refleksji a ostatni raz tak dobrze bawiłem się w kinie na ostatniej częsci Mission Impossible.

ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

Dzięki,ja bardzo lubię kino akcji więc na pewno zobaczę ;) Z drugiej strony trochę szkoda,że nie jest to jakiś specjalny ciekawy fillm

ocenił(a) film na 7
CelineMarie

To forum dowodzi tylko że niektórzy nie wykorzystują nawet 10% swojego potencjału, więc film jest ambitny:)

ocenił(a) film na 5
CelineMarie

Jeżeli chcesz iść do kina, to nie radzę wydawać pieniędzy. Ja bym nazwala ten film duzo slabszą wersją "jestem bogiem". Zazwyczaj podobaja mi sie takie filmy (salt i jestem bogiem ocenilam na 8), ale lucy zdecydowanie nie jest godna polecenia