Nie polecam. Dziwię się że taki reżyser zrobił takie gówno. Strasznie słaby film. Zawiodłem się bo myślałem że będzie na miarę poprzedników, a tu wielki klops.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;) - ja byłam na seansie na którym pojawił się sam reżyser ;D - więc po filmie ludzie mieli szansę zadać mu pytania i rozwiać swoje wszelkie wątpliwości ;D 
a mi osobiście film się BARDZO PODOBAŁ ;D
w Paryżu (mieszkam w tym pięknym mieście) ;D 
nie nie dam ;P - bo ni mam 
a Luc B. był po prostu na premierze francuskiej w kinie UGC Les Halles w Paryżu ;)
LUCA B. nie zlinczowano bo z ochrona zapewne przyszedl... Jesli chodzi o tego rezysera to lincz mu sie nalezy za scenariusz do naprawde durnego i debilnego filmu '72 GODZINY' i za scenariusz do 'COLOMBIANY'...
CELINKO ten film to takie polaczenie JESTEM BOGIEM z SALT(z Angelina J.). Nie nastawiaj sie na ambitne kino bo jest to typowy akcyjniak w ktorym sie stale cos dzieje...
A kto mówi, że to ma być ambitny film? Ja nastawiałem się na lekki film akcji i bawiłem się całkiem ok :)
Ja tylko tak napisalem bo zauwazylem ze wielu widzow szuka drugiego dna w kinie akcji lub s/f i probuja szukac logiki... Logika owszem moze byc w kinie typu dramat, kryminal, thriller szpiegowski ale tu wrecz trzeba przymknac oko bo inaczej zle sie bedziemy bawili... PS.POLECAM CI 'EPICENTRUM' BO JEST SWIETNE A JEST KILKA EFEKTOW I SCEN SWIETNYCH TAK JAKBYS BYL OBOK TORNADA...
Jesli ktoś szedł do kina na dokument albo film naukowy no to faktycznie mógł się mocno rozczarować, film dał mi do myslenia, pobudził do refleksji a ostatni raz tak dobrze bawiłem się w kinie na ostatniej częsci Mission Impossible.
Dzięki,ja bardzo lubię kino akcji więc na pewno zobaczę ;) Z drugiej strony trochę szkoda,że nie jest to jakiś specjalny ciekawy fillm
To forum dowodzi tylko że niektórzy nie wykorzystują nawet 10% swojego potencjału, więc film jest ambitny:)