Lucy

2014
6,3 237 tys. ocen
6,3 10 1 236621
5,3 40 krytyków
Lucy
powrót do forum filmu Lucy
użytkownik usunięty
kasiek115

film głupawy o zabijaniu azjatów przez białą kobietę-mesjasza albo mutacja nikity.wszystkie filmy akcji gdzie są kobiety są tępe-mila jovovich,aeon flux,tomb raider ,catwoman,elektra,xena,itd itp- w "obcym" itak wszyscy wiedzą że główny bohater to Alien,a Ripley jest tam z przypadku,lub uprzejmości.

ocenił(a) film na 8

Do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć żeby wogle je zrozumieć :)

ocenił(a) film na 8
kasiek115

Film o wszystkim... jak tego można nie widzieć... to film działający na wyobraźnię jak incepcja czy matrix.

ocenił(a) film na 8
kasiek115

Zat o w twej opini bajka o smokach to arcydzieło hmm zejdz na ziemie :)

ocenił(a) film na 6
kasiek115

Wszystkie x-many na 10, znawca kina się znalazł. Lucy jest tak samo o niczym jak twoje "arcydzieła".

ocenił(a) film na 6
kasiek115

Do tego Limitless, film poruszający w zasadzie ten sam temat oceniony na 10..

ocenił(a) film na 6
kasiek115

IP Man oceniony na 1. Jóź wiem wszystko na temat, kolejny internetowy trol.

ocenił(a) film na 4
botanix_filmweb

totalna tandeta, nic ciekawego wręcz żenada. zgraja Koreańczyków uganiających sie po całym świecie za jakąś laską której i tak nie zabiją... w końcu zniknęła ale zostawiła po sobie PENDRIVE z całą wiedzą którą powinien posiąść człowiek no kurde...

ocenił(a) film na 8
thewika24

Przydalby Ci sie ten pendrive. hehe

ocenił(a) film na 4
onzamknietywsali

Myślę ze to co powinnam wiedzieć to już wiem, oczywiście wiedzy zawsze mało także taki PENDRIVE przydał by się i Tobie- onzamknietywsali ;)

ocenił(a) film na 6
thewika24

Nie zmienia to faktu, że to czy nam się film podoba czy też nie nie powinno znacząco wpływać na jego ocenę. Na ocenę danego filmu powinno się składać wiele czynników. Piszę teraz o założycielu tematu...