Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52758
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

A raczej jego krótki fragment, który miałam pecha obejrzeć. Była to scena kiedy troje ludzi czołgało
się po ziemi, a ten psychopata stał nad nimi każąc im się "nakarmić". Myślałam, że zwymiotuje i od
razu chciało mi się płakać. Najohydniejsza rzecz, jaką widziałam. To nie film na moje nerwy. Do tej
pory ta scena mi siedzi w głowie. Czuję się zgwałcona psychicznie.

ocenił(a) film na 2
pszennychleb

Skoro to cie tak wstrząsneło, to nie oglądaj 2-giej części. Tam scena "karmienia" jest 10 razy gorsza. Dzieki bogu, ze dwójka jest czarno biała.

ocenił(a) film na 8
Skimaj

jak czarno biała??

ocenił(a) film na 2
voorhees_3

Tak, i ogólnie bardzo mało jest dialogów

ocenił(a) film na 2
Skimaj

Sry, myślałem, że się zapytałeś czy jest czarno biała. Po prostu nie ma kolorów w tym filmie, zresztą sam zobacz. Ale to uwierz mi, że dobrze bo nie chciał bym oglądać rozbryzgującego się wszędzie kału w kolorze (tak, są tam takie sceny)

ocenił(a) film na 8
Skimaj

:/ aha to może lepiej nie oglądam

ocenił(a) film na 2
voorhees_3

No lepiej nie oglądaj, ja obejrzałem i żałuje -.-

ocenił(a) film na 1
Skimaj

dzięki ziomy że ostrzegliście mnie przed dwójką bo po jedynce zwymiotowałem !

ocenił(a) film na 2
Bijak12

Luzik, takich filmów to każdemu odradzam, bo moim zdaniem autor powinien być zamknięty w ośrodku psychiatrycznym na przymusową obserwacje. W 2 nawet jest scena jak nowordek ginie przygnieciony pedałem gazu. Chore

użytkownik usunięty
Skimaj

Ej ale to chyba tylko tak na niby? Czy na serio?

ocenił(a) film na 2

Oczywiscie ze na niby. -.-

użytkownik usunięty
Skimaj

A.

ocenił(a) film na 9

Oparte na faktach

użytkownik usunięty
puma1775

Tru. Tru.

ocenił(a) film na 9

Dokładnie
:)

pszennychleb

POLECAM Ci tez film THE DIVIDE :) który przedstawia wrodzoną i ukryta prawdziwą naturę każdego człowieka.

ocenił(a) film na 3
pszennychleb

Jeżeli po tym czujesz się zgwałcona psychicznie, to nigdy nie daj się namówić na seans "2 girls 1 cup".;)

ocenił(a) film na 5
pszennychleb

Zanim podszedłem do seansu, trochę poczytałem tutaj komentarzy i wiele z nich dotyczyło przede wszystkim jaki ohydny jest ten film.
Pomyślałem, że chyba rzeczywiście ten film jest hard(!). Tu taka scena tam taka itd.
Obejrzałem film i nawet ani razu nie wzięło mnie na wymioty (jak to było w komach).
Zawiodłem się. Sceny, które miały być brzydkie, wcale takie nie były. Chociażby scena z połykaniem kału.
Wszytko było zakryte i było widać tylko mimikę azjaty, no i zdesperowane oczy "drugiego elementu".
Najwidoczniej mam słabą wyobraźnię:)
Chyba najgorsza scena to jak doktor wsadza palca trzeciej osobie w" twarzo-dupę". Pomyślałem, że kał się jakoś przedostaje między szwy.
A w rezultacie trzeci osobnik po prostu powoli umierał i chyba obumierała rana, wydostawała się ropa(?)
Już bardziej obrzydliwe są części "Piły", kiedy to np. osoba musi szukać klucza w flakach drugiej, żywej osobie.
Mam cichą nadzieję, że dwójka będzie bardziej niemożliwa. W końcu taki jest koncept tego filmu. Ma obrzydzać.
Dziękuję i smacznego:)

lukasz12548

Wiesz, Ja tez lubie ostre jazdy i zawsze doszujkuje sie realizmu w filmach. Jesli ten cie nie rusza to polecam ci jak kolega powyzej "Hungry Bitches" lub pod innym tytulem "2 girls 1 cup" i nie szukaj tego filmu w necie bo nie znajdziesz a dwie pelne wersje po 1:30min sa na stronie o nazwie takiego gryzonia na CHO...J np. u uzytkownika "les21" POLECAM i czekam na twoj koment czy Cie ruszyło :))))

ocenił(a) film na 5
TobiWUJO

Jeśli chodzi o taki krótki filmik z dwiema dziewuchami i tak zwanym "pucharem" to oglądałem.
Tu w odróżnieniu od Ludzkiej stonogi wszystko widać czarne na białym.
Zdecydowanie ten filmik jest prze... obrzydliwy.
Nie zamierzam nigdy więcej tego oglądać:) Za dużo fekalii:)
Jednakże w takim filmiku nie ma fabuły:D

Piszesz, że istnieją dwie PEŁNE wersje. No to nieźle!
Ale czy te filmy mają jakąś spójność? To znaczy czy jest fabuła czy tylko przez cały czas wydziwiają przed kamerą różne perwersje?