Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52762
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

...

ocenił(a) film na 3

Hmmm....Film 'Ludzka Stonoga', jak zauważyłam tutaj na forum, wywołuje bardzo skrajne uczucia. Jednym ten film bardzo się podobał i uważają go za arcydzieło, innych (tych jest więcej) po prostu on zniesmaczył i twierdzą że reżysera powinno się wysłać do psychiatryka.
Moim zdaniem natomiast ten film w sumie nie był ani straszny ani obleśny....właściwie bardzo ciężko go zakwalifikować do jakiejś kategorii. Reżyserowi należy się plus za sam pomysł. Może nie jest on genialny ale za to bardzo kreatywny. Z pewnością bardzo trudne było wykonanie tej koncepcji tak żeby zainteresować kogokolwiek. W pewnych momentach było widać że akcja jest strasznie przeciągana żeby tylko film wydłużyć.
Szczerze powiedziawszy nie jestem wstanie wydać jednoznacznej opinii na temat tego filmu jednak jak już powiedziałam plus dla reżysera za pomysł.

ocenił(a) film na 4
beannshie7

Niewykorzystany potencjał.

ocenił(a) film na 1
beannshie7

w tym filmie jest jeden problem, mianowicie miało to być coś co jest zarówno obrzydliwe jak i artystyczne. jak dla mnie wyszła z tego obrzydliwa parodia całkiem dobrego filmu. Dzięki temu film będzie kultowy.