Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52762
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

Zdziwiłem się, ponieważ dawno nie widziałem filmu, który by mi tak wszystko obrzydził. Rola doktorka - rewelacja. Nie wiem kto mógłby tak dobrze zagrać :) Wkurzały czasami gadki tępych idiotek, ale chińczyk przebił wszystkich. Szczerze - polecam.

ocenił(a) film na 1
Szeryf_filmweb

nie rozumiem jak można takie gówno ocenić na 7!!!???? Co za debil wymyśla film gdzie głównym wątkiem jest przyczepianie ludzi do siebie i to jeszcze do dupy !!!!!! 1/10

ocenił(a) film na 8
Casiopea11

No właśnie. Co za debil ! Widocznie nic z tego nie rozumiałaś...

ocenił(a) film na 8
Casiopea11

No właśnie. Co za debil ! Widocznie nic z tego nie rozumiałaś... A skoro Ci się nie podobał to szkoda było czasu i mogłaś poczytać różne wieści na temat filmu, więc opanuj się dzieciaku i nie komentuj tego co kto lubi...

ocenił(a) film na 6
Szeryf_filmweb

Ja również oceniłam na 7, film ohydny, racja, i chory, ale trzeba pamiętać że to tylko film i tu brawa dla reżysera za wyobraźnię, bo wymyślił wreszcie coś nowego a nie po raz setny jakiegoś szaleńca z siekierą ganiającego po lesie. Film jest obrzydliwy, ale taki miał być, a do tego trzyma w napięciu do samego końca, widz zastawia się jak skończą się losy bohaterów, a stwierdzenie, że tylko debil mógł coś takiego wymyślić świadczy o tym, że niektórzy nie potrafią zrozumieć toku myślenia twórców filmu i patrzą tylko na to jakie to ohydne.

ocenił(a) film na 8
Priya12

Priya12 to jest to co Ty napisałaś, a ja chciałem przekazać. Już Cię lubię ;)

ocenił(a) film na 9
Szeryf_filmweb

masakra.. dzieciaki obejrzaly film dla doroslych i sie zgorszyly :D trzeba im tlumaczycz ze "to tylko film"..
Apel do rodzicow, aby pilnowali co ich pociechy robia na komputerach..
Film to swietny dreszczowiec, czerpiacy z klasykow gatunku jak chociazby lsnienie, gabinet doktora caligari czy nawet nosferatu. Trzeba jednak miec troche wiedzy zeby docenic ten spektakl filmowy.
Minimum srodkow maksimum przekazu.. prawdziwe kino. Nie mowie ze to wybitne dzielo, ale napewno godne uznania na tle tego co sie teraz kreci.