myślałem, że będzie śmieszny. myślałem, że będzie brutalny. myślałem, że będzie obleśny. myślałem, że będzie głupi. a był tylko tym ostatnim.
I nudny też był,. jedynie rola niemieckiego doktorka jest jakimś plusikiem tego filmu. Dodatkowo wkurzał ciągle drący mordę japończyk.
Końcówka dłużyła się niemiłosiernie, więc ostateczna ocena nie mogła być inna.
Aha, wbrew temu co ludzie piszą, film nie jest obrzydliwy. Sam koncept może tak, ale wykonanie jest grzeczne, umowne i ani trochę obrzydliwe.
To, co mogło być najlepsze w tym filmie, czyli sama operacja, nie została w ogóle pokazana.
Szkoda czasu na tego gniota.
Też myślałem, że będzie lepszy, fajnie się go oglądało. Głównie to obejrzałem go z ciekawości, tam ludzka stonoga i tam ludzka stonoga, a ja nie wiem o co biega, za sam pomysł, a potem za genialnego doktorka i tych policjantów i za zastanawiające co się z tą facetką stanie zakończenie 10/10 (oczywiście takie trochę sarkastyczne).
Oglądałam ten film, ale nie w całości, bo komputer mi siadł. Denerwował mnie, ci ludzie nie mogli mu uciec, było mi niedobrze, tak niektórym widzom tego filmy na Youtube- można obejrzeć tam ich reakcje. Przy okazji, jeśli oglądałeś ten film, jeśli możesz mi ujawnić, jak on się tak naprawdę kończy, oni umierają, żyją tak dalej, czy jakoś, się odcinają?