Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52762
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

Bardzo dobry

użytkownik usunięty

i śmieszą ludzie, którzy twierdzą, że film to g***wno, nie widząc jak świetnie jest zrobiony pomimo chorego pomysłu.

ocenił(a) film na 1

co w tym filmie jest świetnego? żałosna gra aktorów, kretyńska fabula. 1/10. Prawie zapomniałem o bardzo słabych zdjęciach technikom rodem z poprzedniej epoki....

ocenił(a) film na 1
matuch1990

w ogole wyglada jak krecony Iphonem 4... MOCNA JEDYNKA

użytkownik usunięty
Grzanka_w_kwiatki

No tak. Najlepiej zrobic cokolwiek byleby najnowsza technika i przede wszystkim w 3D i wtedy to bedzie wyczesany film:-)

z dwojga złego to ja chyba wole takie filmy jak "ludzka stonoga" niż te w których 3D jest jedyną zaletą, bo są o niczym, albo o czymś - o niczym

no tak, z g*wnem ma wiele wspolnego.

ocenił(a) film na 7

Ja się zgodzę, film jest bardzo dobrze i kreatywnie zrealizowany, a chory pomysł jest swego rodzaju odskocznią od ogólniepojętego horroru i wnosi powiew świerzości do gatunku.

ocenił(a) film na 1
GHX03

Jest okropnie zrealizowany, rezysera tak urzekł pomysł, że zapomniał o realizacji

Zgadzam się. Sama dałam niską ocenę, bo zwyczajnie nie lubie takich filmów, ale zawsze je oglądam bo ciekawość bierze górę. Z jednej strony uważam, że autorzy takich filmów to psychopaci, bo normalni ludzi nie wymyślają takich rzeczy, ale z drugiej strony, to też nie jest takie proste wymyślić coś takiego. Ten film być może ma jakis przekaz, sens, ukryte drugie dno, które ja rozumiem, albo nie rozumiem... w sumie jakiekolwiek by ono nie było: chyba nie chcę się zagłębiać.

użytkownik usunięty
Oskajg

Twoja wypowiedź to mowa-trawa. Nie zawiera nic.

no i?