...jeśli ten film obejrzę.Aczkolwiek jestem tego ciekawa.
Mam to samo. Myślę że film dobrze trzyma w napięciu ale jak zobaczyłem zdjęcia... co miał scenarzysta w głowie? ;D szalony doktor zszywa ludzi ustami i odbytami? Hmm...
ja myślę że scenarzysta jest także nieco szalony,jeśli coś takiego wymyślił.No chyba że gdzieś kiedyś coś takiego się zdarzyło (o ile jest to możliwe) no i po prostu go to zaintrygowało.Mnie to przeraża i obrzydza.Co jeszcze ludzie wymyślą??
Na serio? oby nie. Choć człowiek jest do wszystkiego zdolny aczkolwiek kawaiikaszalot ma racje to tylko film ;) tylko mocno "przesadzony" ;D
Nie wiem nie oglądałem ale wydaje mi się na pewno w jakiś scenach są nago skoro takie eksperymenty na nich robią ;)
Nie zwymiotujesz, możesz śmiało obejrzeć. Żadnych drastycznych scen, golizny tyle co kot napłakał (2 pary piersi, z których jedne są takie, jakby ich wcale nie było 1 x męskie pośladki). Napięcie owszem - mięśni brzucha przy wstrzymywaniu śmiechu przy niektórych scenach. Ogólnie film słabiutki, nie mieszczący się w żadnej kategorii. Ni to gore, ni horror, ni dramat, ni komedia.