Dobre gówno. Film jest szokujący, zaskakujący. Całość psuje jedynie zachowanie detektywów i końcowe akcje, które są mocno bezsensowne. Zakończenie jest dobre.
Jak na szokera to sprawdził się świetnie.
Bardzo pomysłowy film,rzeczywiście pozostający w pamięci po obejrzeniu.
Bohaterki dość banalne,ale na tyle głupiutko urocze i nie krzywdzące nikogo,ze jestem w stanie im współczuć.
To straszne,ze miały jechać do Włoch,smakować najwykwintniejsze włoskie dania a teraz na resztę życia pozostała im jedynie konsumpcja czyjegoś gówna.Wszystko się odbyło zgodnie z planem,policjanci nieporadni (i nie tylko oni) i pod koniec filmu wydawało się,ze w Niemczech jest tylko dwóch policjantów.
Za pomysł na 'stonogę' daje 9/10.
Aha i bardzo dobre zakończenie.
Chory i ciężki. Zbierałem się kilka dni po nim do "kupy" :D
To nie był przyjemny film, ale klimatyczny bardzo.
skoro wszyscy w temacie oglądali to jak się skończył? ja nie wytrwałem...a już nie chce mi się do tego filmu wracać...Co się stało z dziewczynami? Czy doktorem zginął, po podobno tak ? odp :D
no zginął, zabił tych dwóch policjantów, a przed - jeden z nich strzelił mu (lekarzowi) w głowę (chyba, nie pamiętam dokładniej), Chińczyk popełnił samobójstwo podcinając sobie gardło, ostatnia dziewczyna (ogon) zmarła w wyniku choroby/powikłań po operacji, a środkowa przeżyła zostając sama w domu
btw. jeżeli filmweb ma racje, to w 2011 powinniśmy mieć szansę obejrzenia II części
Niestety. Jeden bardzo chory człowiek to wymyślił, a teraz drugi (a może to ten sam?) chce to kontynuować.