Nawet Laser nie ratuje tego filmu. Słyszałam że zagrał świetnie, ale moim zdaniem zagrał strasznie sztucznie. Film ogólnie słaby, wiele niedociągnięć np. wchodzenie/schodzenie po schodach. Kiedy uciekają z piwnicy sprawia im ogromny problem by wejsc po schodach. Jakim więc cudem raz po razie znajdywali się raz w piwnicy raz na górze? Heiter ich wnosił i znosił ? :P
Dokładnie! Pomysł dobry, ale fabuła niesamowicie naciągana. Od naiwności niektórych postaci brało mnie na mdłości. Film obejrzałam z czystej ciekawości, bo kiedyś widziałam odcinek South Parku, gdzie wykorzystany jest ten sam wątek. PORAŻKA!
Hehe. Mnie ten film bardziej smieszyl niz obrzydzal czy przerazal. Zaspokoilam ciekawosc i szczerze mowiac to zadnych wiekszych emocji we mnie nie wzbudzil... Taka o bajeczka...
Co do wypowiedzi ~Atherious nt. gry Lasera - wydaje mi sie, ze doktorek wlasnie taki mial byc, choc nie widzialam innych filmow, w ktorych zagral. Poza tym oni wszyscy zagrali bardzo sztucznie i malo przekonujaco, wiec to chyba jakos specjalnie nie zaskakuje.