Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52758
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

Nawet Laser nie ratuje tego filmu. Słyszałam że zagrał świetnie, ale moim zdaniem zagrał strasznie sztucznie. Film ogólnie słaby, wiele niedociągnięć np. wchodzenie/schodzenie po schodach. Kiedy uciekają z piwnicy sprawia im ogromny problem by wejsc po schodach. Jakim więc cudem raz po razie znajdywali się raz w piwnicy raz na górze? Heiter ich wnosił i znosił ? :P

ocenił(a) film na 3
Atherious

Dokładnie! Pomysł dobry, ale fabuła niesamowicie naciągana. Od naiwności niektórych postaci brało mnie na mdłości. Film obejrzałam z czystej ciekawości, bo kiedyś widziałam odcinek South Parku, gdzie wykorzystany jest ten sam wątek. PORAŻKA!

ocenił(a) film na 3
edyta_j_25

Hehe. Mnie ten film bardziej smieszyl niz obrzydzal czy przerazal. Zaspokoilam ciekawosc i szczerze mowiac to zadnych wiekszych emocji we mnie nie wzbudzil... Taka o bajeczka...
Co do wypowiedzi ~Atherious nt. gry Lasera - wydaje mi sie, ze doktorek wlasnie taki mial byc, choc nie widzialam innych filmow, w ktorych zagral. Poza tym oni wszyscy zagrali bardzo sztucznie i malo przekonujaco, wiec to chyba jakos specjalnie nie zaskakuje.