Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52762
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga
ocenił(a) film na 1
MedzikDeLow

Może właśnie to jest przesłanie filmu - ktoś zrobił takie gówno, a ludzie to łykają...

opcja

Po prostu nie zrozumiałeś filmu. Przesłanie jest jasne jak słońce.

ocenił(a) film na 4
MedzikDeLow

Widzialam kilka filmow z przeslaniem, ale ten jest po prostu chory. Chociaz pomysl... oryginalny. Film moze robic wrazenie, chociaz niemile i zostaje w pamieci (oby nie na dlugo). Jezeli ktos nie ogladal, to niech sie tego trzyma.
Mimo wszystko zapytam: jakie to wazne przeslanie odbierasz jako wielbiciel filmu?

gemka7

- Nigdy nie zaczynaj niczego od dupy strony

Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
MedzikDeLow

Niewymownie.

MedzikDeLow

:-) Świetne przesłanie! Dosłownie i w przenośni :D

ocenił(a) film na 5
opcja

haha, świetna dwuznaczność:D to ci sie udało:-)

ocenił(a) film na 8
MedzikDeLow

http://horrorla4.blogspot.com/2011/09/ludzka-stonoga.html

ocenił(a) film na 2
MedzikDeLow

a co w nim jest wedlug ciebie genialne?
moim zdaniem genialne jest to jaki szum w mediach zrobiono i jak rozreklamowano ten (wg mnie slaby film), obejrzalo go mnostwo ludzi ktorzy gdyby nie ta afera medialna nie zwrociliby na to uwagi
godne uwagi tez jest to ze za pomoca przemowy doktorka na poczatku (chodzi o ta w ktorej opowiada szczegolowo jaki ma plan) tworcy manipuluja tak wyobraznia widza ze boi sie tego co za chwile zobaczy, a tak naprawde nie pokazuja nam nic strasznego

jest za to mnostwo szablonowej, nieciekawej akcji, gonienie-uciekanie, jest mnostwo slabej gry aktorskiej i pretensonalnej glupoty i prostactwa u bohaterow

ogolem przecietny i slaby horrorek jakich wiele z dodatkowym smaczkiem w postaci chorego pomyslu

El_Magiko

Powiedz po prostu, że nie lubisz stawonogów a nie owijasz w bawełnę.