Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52758
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

Gatunek: dramat.

ocenił(a) film na 1

Tak. Ten film to dramat. Dramat w każdym calu. Horror? A z której strony, bo nie zauważyłam? Ktoś się tego BAŁ? Chciałabym, żeby dla filmów typu ,,Ludzka stonoga" , ,,Piła" , ,,Oszukać przeznaczenie" itp. była oddzielna kategoria. Przecież to nie są horrory tylko ,,wyprujflaki".
Sam film zrobiony jest całkiem dobrze i ciekawie. Gra aktorska ok, pomysł dziwny, ale ciekawy (w pewnym sensie). Jedyne co ma dla mnie związek z horrorem w tej całej historii jest fakt w jaki sposób została pociągnięta 2 część...mianowicie to, iż ludzie mogą brać przykład z tego typu filmów. Na mnie nie robi on wrażenia kompletnie, bo jest po prostu obrzydliwy i nudny podobnie jak te wymienione przeze mnie wcześniej dzieła. Plusem jest dość dobra końcówka, nic więcej. Film kompletnie nie spełnił moich oczekiwań jako (rzekomy) horror. 2/10

ocenił(a) film na 1
93bebe

"Chciałabym, żeby dla filmów typu ,,Ludzka stonoga" , ,,Piła" , ,,Oszukać przeznaczenie" itp. była oddzielna kategoria."

No przecież jest, nazywa się gore.

ocenił(a) film na 1
Leszy2

Wiem, że jest, ale to nadal kategoria ,,horror". Uważam, że to nie powinno być kompletnie zaliczane do horrorów. Takie moje zdanie.