Film dla psychopatów i jedynie dla nich. Każdy normalny człowiek wyłączy go po 15-20 minutach. Obejrzałam go praktycznie w całości, za namową znajomych. Film tragicznie odbił mi się na psychice, nie jestem w stanie opisać uczuć jakie towarzyszyły mi przy jego oglądaniu. Najpierw zbierało mi się na wymioty, a później prawie zemdlałam. Lubię wszelkiego rodzaju horrory, żaden nie wywoływał we mnie takiej odrazy jak Ludzka stonoga. Przez około tydzień po jego obejrzeniu nie mogłam dojść do siebie. Nie polecam nikomu, a w szczególności osobom o słabej psychice. 1/10
Zgodzę się co do tego że film jest raczej dla ludzi o mocnych nerwach i żołądkach ale nie zgodzę się iż jak to mówisz "normalni ludzie" wyłączą natychmiast ten psychopatyczny film. Równie dobrze możemy zaraz wyzywać ludzi którym podoba się "Artur i Miniminki" czy "Mali Agenci" od zdziecinniałych niedorozwojów.
czyli do normalnych nie nalezysz...;) ja obejrzalem tylko 2 czesc i chyba tez normalny nie jestem ze wytrwalem do konca...;) Tworcow takich filmow powinno sie przebdac, mysle ze tacy ludzie stanowia zagrozenie dla spoleczenstwa. POZDRAWIAM!