mnie korci by obejrzeć ten kicz dla np. tak znanej osoby internetu jak niekryty krytyk NA YOUTUBIE jest to najlepszy horror 2010 roku to dla mnie wystarczy by mnie zainteresować a jeśli bedzie to tak ohydne jak o tym mówią to idzie na + bo mało takich filmów się widuje ostatnimi czasy horroru się nie spodziewam "jak flaki to klimatu brak" (wyjątek piła 1-3) a licze na ciekawą koncepcje obym chociaż na tym się nie zawiódł ...
Dla mnie to co nazywają horrorami nie umywa się np. do (1) The Ring lub Shutter "Tajlandzki !"
ja także długo się do tego filmu przymierzalem, wlasnie skonczylem seans.oczywiscie film obejrzalem on-line z napisami, szkoda mi bylo kasy na to po tym co sie naczytałem na temat tego filmu, jednak po obejrzeniu smialo moge powiedziec ze nie jest tak zle,moze to dlatego ze lubie tego typu filmy o roznego rodzaju psycholach,pzdr:)
czytając recenzje właśnie czegoś takiego się spodziewałem i nie rozumiem ludzi którzy nie mogli wytrzymać do końca :D Skoro juz zaczynam oglądać to do końca :D. Ja osobiście obiad przy tym jadłem ;] 8/10 ode mnie ze wzgledu na słabą grę dwóch laseczek na początku, potem już nie miały za wiele do powiedzenia:D
ja daje 5 bo no wstyd dać więcej tak budżetowemu filmowi chinczyk spieprzył sprawe co tu dużo mówić
milanista91 podziwiam Cię za to że jadłeś przy tym filmie obiad, bo ja osobiście bym nie dała rady ^^. Ale muszę przyznać że film nie jest zły, tylko nasuwa mi się jedno pytanie: jak można wpaść na tak chory pomysł jakim jest ludzka stonoga i nakręcić o tym film?
koncepcja filmu jest jak najbardziej ok ale wykonanie - kicha ! Komuś zabrakło pomysłu ... ;( Mozna przecież było wykluczyć kilka absurdów, oczywistych rzeczy np. brak zasięgu sieci w 2009 w Niemczech, konieczność spacerowania godzinę po lesie w nocy kiedy na przebitej oponie mozna jeszcze pojechac lub chocby włączyć silnik i posiedzić w cieple do rana. Po 1 miejscu słynnego krytyka spodziewałem sie naprawdę hardkoru ... czekałem na krojenie na żywca odbytów tych dwóch panienek sadyzmu ginekologiczno - dentystycznego (można by pokazać laski w znieczuleniu miejscowym bez żuchwy jak są zmuszane do konsumpcji fekaliów itp pomysłów mam dużo chyba zostanę reżyserem ) Jak dla mnie film słabiutki - taki właśnie do obiadu. Pozdr dla milanista91 !