Czy film zbiera tyle tak negatywnych ocen ze względu na jakoś, czy po prostu ludzie są nim tak obrzydzeni (co wcale nie musi być wadą)?
Też się zastanawiam. Mi tam się podoba bo w końcu jakiś inny typ horroru, rzadko zdarza mi się mieć jakieś przemyślenia po filmie z psycholem gdyż zawsze reaguje ,,aha spoko następny film'' a tutaj o dziwno lekka ,,schiza'' Osoba która ogólnie miała pomysł na ten film według mnie nie okazała się debilem który nakręcił jakieś gówno TYLKO po to aby ludzie mieli odruchy wymiotne tylko człowiekiem z dość nietypową ale to nie znacz,że chorą wyobraźnią. Szkoda, że film ma tak słabe oceny no ale cóż każdy ma swój gust.
Całkowicie się z tym opisem zgadzam Ludzie nie oceniają filmu tylko to wewnętrzne odczucia !
w tej stonodze to najlepiej być pierwszym bo reszta to gówna wcina :P, swoją drogą są osobniki ludzkie na tym świecie których jara wcinanie takich frykasów , zamiast porywać wystarczyłoby pogadać z takimi osobnikami czy by nie chcieli spróbować , napewno jakieś zdegenerowane osobniki znalazłyby się .
Ja mam podobne odczucia - ludzie sa oburzeni, zniesmaczeni i obrzydzeni, ze ktos zrobil film o takiej tematyce... Ale - powiedzmy sobie szczerze - jest caaaaala masa podobnych zboczen, odchylen, dziwactw i.... drugie tyle o wiele gorszych rzeczy. Jak swiat swiatem ludzie to robili i robic beda.. pytanie - czy ktos (i kto jesli w ogole?) bedzie chcial o tym mowic czy ogladac filmy o takiej tematyce. Jezeli ktos jest wrazliwy nie powinien w ogole zaczynac ogladac, proste.
Co do samego filmu - nie jest to arcydzielo, nie pochlonal gory kasy, nie zobaczymy w nim aktorow z pierwszych stron gazet, ale ja widzialam o wiele gorsze.