a co do pomysłu to faktycznie ten co napisał taki scenariusz ma poważne problemy z
głową,zastanawia mnie czy takie rzeczy nie miały miejsca w czasie II wojny światowej przez
szfabów
to co miało miejsce w filmie było wzorowane na eksperymentach przeprowadzanych przez dr Josefa Mengele niemieckiego lekarza w czasie II wojny światowej. http://pl.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele
Tak też myślałem przecież nikt normalny nie wymyślił by takiego scenariusza z dnia na dzień,tylko w czasie II wojny światowej mogły się dziać takie rzeczy,jest też film o esesmance nosi tytuł Wilczyca SS też strasznie porobiony, biorę się za czytanie od ciebie przesłanego linka
no szczerze to jest to wątpliwe stwierdzenie, gdyż wydaje mi się że np w takiej Korei Północnej dzieją się też nieludzkie rzeczy niestety zawsze znajdzie się ktoś kto dorówna tym poje***m typu Hitler.
widzę że się interesujesz ,tym co się działo i dzieje na świecie,to się ceni.powiem ci szczerz że Chiny też mi brzydko pachną no i wspomniana parzez ciebie Korea Północna,kto wie może robią jakieś eksperymenty na ludziach
Przepraszam nie miałam czasu odp wcześniej ;) no myśle że w wielu krajach dzieją się rzeczy, które nie powinny mieć nigdy miejsca a wszystko to przez pieniądze i chęć poczucia się lepszym. Ludzi powinno się zamykać w klatkach normalnie.
po pierwszych 30 min wolałam to wyłaczyć... kto kreci takie filmy? musi mieć coś z głową.... porypany ten świat :/
Podobno takie rzeczy miały miejsca w czasie II wojny światowej,przez dr Josefa Mangele koleżanka wyżej wysłała mi link
tzn film brał 'inspiracje' na tego typu właśnie wydarzeniach. Reżyser troche się rozbujał i wyszło takie coś ;p
człowiek najgorszy gatunek na świecie prowadzi sam do autodestrukcji naszego świata,strasznie poshizowany jest też film Hostel też o bogatych kmiotach którzy bawią się ludzkim życiem