Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52762
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

a co do pomysłu to faktycznie ten co napisał taki scenariusz ma poważne problemy z
głową,zastanawia mnie czy takie rzeczy nie miały miejsca w czasie II wojny światowej przez
szfabów

janosik_filmaniak

to co miało miejsce w filmie było wzorowane na eksperymentach przeprowadzanych przez dr Josefa Mengele niemieckiego lekarza w czasie II wojny światowej. http://pl.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele

aneeczka12

Tak też myślałem przecież nikt normalny nie wymyślił by takiego scenariusza z dnia na dzień,tylko w czasie II wojny światowej mogły się dziać takie rzeczy,jest też film o esesmance nosi tytuł Wilczyca SS też strasznie porobiony, biorę się za czytanie od ciebie przesłanego linka

janosik_filmaniak

no szczerze to jest to wątpliwe stwierdzenie, gdyż wydaje mi się że np w takiej Korei Północnej dzieją się też nieludzkie rzeczy niestety zawsze znajdzie się ktoś kto dorówna tym poje***m typu Hitler.

aneeczka12

widzę że się interesujesz ,tym co się działo i dzieje na świecie,to się ceni.powiem ci szczerz że Chiny też mi brzydko pachną no i wspomniana parzez ciebie Korea Północna,kto wie może robią jakieś eksperymenty na ludziach

janosik_filmaniak

Przepraszam nie miałam czasu odp wcześniej ;) no myśle że w wielu krajach dzieją się rzeczy, które nie powinny mieć nigdy miejsca a wszystko to przez pieniądze i chęć poczucia się lepszym. Ludzi powinno się zamykać w klatkach normalnie.

aneeczka12

nie masz za co przepraszać fajnie że odpisałaś :)

ocenił(a) film na 1
janosik_filmaniak

po pierwszych 30 min wolałam to wyłaczyć... kto kreci takie filmy? musi mieć coś z głową.... porypany ten świat :/

seiyka

Podobno takie rzeczy miały miejsca w czasie II wojny światowej,przez dr Josefa Mangele koleżanka wyżej wysłała mi link

janosik_filmaniak

tzn film brał 'inspiracje' na tego typu właśnie wydarzeniach. Reżyser troche się rozbujał i wyszło takie coś ;p

aneeczka12

człowiek najgorszy gatunek na świecie prowadzi sam do autodestrukcji naszego świata,strasznie poshizowany jest też film Hostel też o bogatych kmiotach którzy bawią się ludzkim życiem

seiyka

Uważam że takich filmów produkcja powinna być zakazana,ewentualnie pokazana w formie dokumentu gdzieś na jakimś dokumentalnym kanale Discovery późno w nocy