Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52762
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

Niedociągniecia?

użytkownik usunięty

Facet nie chciał - tak mi się wydaje - dokonać czegoś dobrego, nie chciał być sławny, nie chciał zrobić tego dobrze. Dlatego zrobił to po gównianemu :p Odstawił kiche. Dlaczego?

Jego "Nakarm ją" było wypowiedziane z nienawiścią. Jest pewne to że wiedział jak to się skończy, że jego stonoga nie pociągnie, że umrze bardzo szybko. Więc czemu zrobił to tak jak zrobił?Sam przyznał że nienawidzi ludzi, że jest chory. Porąbany psycho, socjopata, wariat do kwadratu. Myślę, że niepotrzebnie szukany jest sens w tym co zrobił. Był przecież człowiekiem niepoczytalnym, zamierzenie torturował ludzi. Nie trzeba tłumaczyć tego, że raz może powiedzieć jedno, postanowić, a potem wykonać coś przeciwnego. Dlatego nie było układu pokarmowego dla trójki. Może się rozmyślił, może mu się nie chciało, może chciał by uimierali, by cierpieli, żeby wykonywać i zabijać więcej ludzi?
Może naciągane to tłumaczenie, ale to był postrzeleniec.
Gorsze rzeczy robili naziści. Tutaj traktowanie nie było, śmierć nie była aż tak bolesna (choć była brutalna, nie ma co ukrywać).

Nie tylko naziści, takich przykładów jest wiele, tylko często się o nich nie mówi. A fanom takich ludzkich eksperymentów polecam Men Behind The Sun (na faktach)

użytkownik usunięty
Gelu_2

Nom prawda. Teraz jednak myślę że temat niepotrzebny ;p Mogłam napisać o tym posta, a nie zakładać nowy temat. Mała pomyłka ;p