Obejrzałam ten film ze względu na dużą ilość 'szokujących' dość komentarzy. Wielu moich znajomych mówiło 'ale ten film obrzydliwy', 'porażający', itp, itd...Więc obejrzałam. No i tu dziwię się wszystkim którzy uważają ten film za obrzydliwy.Serio,ktoś tu chyba nigdy obrzydliwych filmów nie oglądał. Naprwdę , nic tu nie ma obrzydłego ani zadziwiającego jak dla mnie. No, ale cóż może za dużo filmów gore się naoglądałam i dlatego mnie aż taak ten film nie poruszył.
Pomysł niezły, ale dla mnie ''zbyt mało pokazane''
Zgodzę sie z tym, żę "zbyt mało pokazane". W tej kwestii spodziewałam się więcej. Jak dla mnie ten film nie był obrzydliwy, był chory. Mów sobie co chcesz, ale jak dla mnie, ludzie, którzy takie filmy wymyślają są chorzy na umyśle. Chociaż z drugiej strony, (mimo, że sama dałam niską ocenę) troche dziwi mnie, że jest on tak nisko oceniony przez ogół.
Dokładnie. Zgadzam się z wami. Ja też już chyba za dużo horrorów i thrillerów się naoglądałam i też mnie nie poruszył. W sumie był obrzydliwy ale nie dla mnie. ;)) Co nie zmienia faktu, że film przypadł mi do gustu. Nie wiem. Mam już chyba tak zrytą psychikę, że na przykład sceny z piły mnie fascynują i podziwiam reżysera i scenarzystę tak samo jak w tym filmie (tylko oczywiście kilka poziomów niżej, bo jestem fanką serii Piły) ;)
Ja przy tym filmie normalnie jadłam i nic mi nie było podczas gdy inni ludzie krztusili by się xD
Ja tam wole być chory na umyśle i oglądać takie filmy, niż tonąć wśród szarej masy fanów x-factora i bezpłciowej muzyki.
A mnie w ogóle dziwi fakt, że ktoś wpadł na pomysł takiego połączenia trzech osób.Ktoś tu długo ćpał.