Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52757
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

NAPRAWDĘ CHORY FILM, mam nadzieje, ze jakiś psychol na świecie nie zasugerował się tym 'dziełem', by stworzyć ludzka stonogę. Oczywiście typowa głupota horrorów, 2 puste laski jada przez las, nie ma zasięgu, znajdują dom i same wchodzą do jaskini lwa. Lundsay miała szanse uciec i wezwać pomoc, a nie tachać za sobą te druga, ale gdyby tak się stało, film za szybko by się skończył, po drugie, detektyw mógł wezwać posiłki... No i ta obrzydliwość jedzenia własnych fekaliów....ale film trzyma w napięciu i dobór głównego aktora bardzo dobry, takiej osoby nawet w Biedronce jakby się spotkało, można się wystraszyć :D

Mateusz92

Nie narzekaj, że chory film, bo sam wiedziałeś co chcesz oglądać. Wystarczy zobaczyć plakat i już wiadomo co to za film. Psychole mogą się inspirować wieloma filmami, więc nie wiem czemu składasz "winę" tylko na Ludzką Stonogę.

Gormic63

jasne, ze nie narzekam, obejrzalem film z ciekawosci, zeby miec wlasna opinie :)

ocenił(a) film na 7
Mateusz92

Lepiej obejrzyj druga czesc ;) to tak a propo psychopatow sugerujacych sie filmem...

mai_ka

ogladalem na drugi dzien jak skomentowalem czesc pierwsza, w tym wypadku rezyser okazal sie psychopata :D

ocenił(a) film na 7
Mateusz92

w drugiej czesci glowny bohater jest rewelacyjny :D

ocenił(a) film na 4
Mateusz92

Ktoś kto wyjdzie lekko poza standardy to od razu chory ? Reżyser to artysta (choć w tym przypadku reżyser okazał się słabym artystą) więc może stworzyć co mu się podoba a słowo chory jest nie na miejscu-to tylko film.