NAPRAWDĘ CHORY FILM, mam nadzieje, ze jakiś psychol na świecie nie zasugerował się tym 'dziełem', by stworzyć ludzka stonogę. Oczywiście typowa głupota horrorów, 2 puste laski jada przez las, nie ma zasięgu, znajdują dom i same wchodzą do jaskini lwa. Lundsay miała szanse uciec i wezwać pomoc, a nie tachać za sobą te druga, ale gdyby tak się stało, film za szybko by się skończył, po drugie, detektyw mógł wezwać posiłki... No i ta obrzydliwość jedzenia własnych fekaliów....ale film trzyma w napięciu i dobór głównego aktora bardzo dobry, takiej osoby nawet w Biedronce jakby się spotkało, można się wystraszyć :D
Nie narzekaj, że chory film, bo sam wiedziałeś co chcesz oglądać. Wystarczy zobaczyć plakat i już wiadomo co to za film. Psychole mogą się inspirować wieloma filmami, więc nie wiem czemu składasz "winę" tylko na Ludzką Stonogę.
Lepiej obejrzyj druga czesc ;) to tak a propo psychopatow sugerujacych sie filmem...
ogladalem na drugi dzien jak skomentowalem czesc pierwsza, w tym wypadku rezyser okazal sie psychopata :D