Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52758
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

Naprawdę jest niewiele filmów, które potrafią mnie obrzydzić, naprawdę baaaaaardzo wiele potrafię znieść, nie odrzucają mnie ani hektolitry krwi, ani "wyszukane" okrucieństwo, za które ludzie okrzykują filmy arcydziełami bądź przerażającymi horrorami(czyt. Hostel,
Frontiers, Piła (dalej niż 2 część).
Ale ten film to przesada! patrzenie jak babki liżą dupy jedna drugiej + jakiegoś faceta, to jest
już za dużo!! To jak zaczyna im się to wszystko rozrywać i rozkrwawiać podczas ucieczki (do
tego momentu dotrwałam! - brawa dla mnie) jest po prostu WSTRĘTNE I ODRAŻAJĄCE.
Nie ma chyba ANI JEDNEGO POZYTYWNEGO elementu, za który mogłabym pochwalić ten
film. I odwołuje się tutaj tylko i wyłącznie do poczucia smaku - lizanie dupy (zwłaszcza w
dosłownym sensie, w dodatku od środka) to za wiele nawet jak dla niewzruszonego
horroromana.

ocenił(a) film na 2
agatamicinska

haha,racja, film jest naprawdę chory i pierwszy raz mam taką traumę po jakimś filmie :P

ocenił(a) film na 1
agatamicinska

Na tak chory scenariusz musiał wpaść ktoś nie zupełnie przy zdrowych zmysłach. Sadyzm połączony z perwersją,obrzydliwością i nieuzasadnionym okrucieństwem. Ten film niczego nie wnosi,nic nie zamierza przekazać. Delektowanie się się na maksa zboczeniem zwanym koprofagia.

agatamicinska

zgadzam się. To "dzieło" nie niesie żadnych wartości. Miał tylko i wyłącznie szokować i wywoływać obrzydzenie u widza, i to się udało. Zastanawiam się tylko, jak chory umysł musi mieć twórca i ludzie, którym się to coś podoba. Takie przypadki powinno się jednak leczyć. Bo jednak jaranie się faktem, że ktoś za przeproszeniem sra w usta drugiej osobie do końca normalne nie jest

ocenił(a) film na 6
agatamicinska

zabronić?? wiecej takich filmów!!! genialny pomysł

ocenił(a) film na 6
agatamicinska

film ma coś w sobie... ale za duzo błędów w fabule. Mogli lepiej go dopracowac to naprawdę byłoby dobrze. Jak nie lubicie szokujących filmów to nie oglądajcie. Dla mnie powinni zabronić emitowania brazylijski tępych seriali o miłości .... To dopiero szmira !!! Film ma walić po mordzie sprowadzić na ziemię, pokazać ze na świecie są pojebusy. Chcecie coś bardziej realnego.... polecam Men behind sun.