Dobra, dobra . Rozumiem , film obrzydliwy , pewnie większość z Was wyłączyła go w
połowie (chwała tym , którzy dobrnęli do końca bez odruchów wymiotnych) , ale czy nie
tego można się było spodziewać ? Nie mówcie mi , że filmy oglądacie nie czytając
najpierw krótkiego wstępu bądź streszczenia . Poniekąd , ta strona służy przecież do
wypowiadania się na temat filmu , żeby zniechęcić , albo właśnie zachęcić tych , którzy
filmu nie widzieli . Mimo wszystko , oceniający sięgnęli po ów film . Zrozumiałabym
jeszcze , gdyby powodem niskich ocen była kiepska gra aktorów , niski budżet , ale w
WIĘKSZOŚCI (specjalnie podkreślam , żeby nie było , że we wszystkich) przypadków jest
to to , że film okazał się być obrzydliwym .
Ja się tego spodziewałam . Osobiście nie chciałam go oglądać , ale zostałam
przymuszona przez kolegów (jeden z nich - ten , który najbardziej chciał go zobaczyć - nie
chciał potem patrzeć na jedzenie przez dwa dni) . I nie żałuję . Pomysł bardzo oryginalny ,
świetny wręcz . Jestem pewna , że sięgnę po drugą część .
dlatego ode mnie film otrzymuje 7/10 , głównie za pomysł .
Pozdrawiam . ;)
odemnie ten film dostal 4 lub 5 nie pamietam. Ocena wynikła z calości filmu, czyli pomysl wykonanie gra i ogolnie czy warto zmarnowac/poswiecic ponad godzine czasu. Te moje 4, lub 5, jest zawyzoną oceną, wlasnie ze wzgledu na pomyls. Chodzi o pomysl maniaka, cala reszta to oklepane i nic nie wnoszące dzielo. Nie chodzi o wnoszenie nawet, ale o estetyke oglądania. Ujdzie i sredni to odpowqiednie oceny. Cokolwiek wyzej to pomylka, albo złe zrozumienie skali FilmWeb. Ja moge jesc na tym filmie, nawet robie przerwy na jedzenie. nic strasznego. iiizziii ja chcialbym Cie poznac, bo ogladalismy to prawie razem, chodzi o godzine komentarza. odezwij sie