Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52762
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

Stonoga

ocenił(a) film na 3

To mi zryło psychikę. Nie wytrzymałam nawet do końca. Ohydztwo.

ocenił(a) film na 4
Laszys

ja dochodziłam do siebie po tym filmie pare dni. Ale obejrzałam cały bo byłam ciekawa jak się skończy. Ogólnie za postać stukniętego doktorka i końcową scenę daję 4/10. Zero akcji, niedorozwinięte bohaterki, chory pomysł doktorka ALE mało który film mnie tak zniesmaczył a to też coś dlatego tak wysoka nota.

ocenił(a) film na 5
black_butterfly7

Oj nie wiem czy można porównać zniesmaczenie po tym filmie co np po Hostelu lub Pile. Gdyby zrobił to porządny reżyser to film mógłby być o wiele straszniejszy i bardziej zbierało by się na wymioty. Ja swoje zdanie na temat tego filmu wyraziłem w innym temacie ale po 120 Sodomy dochodziłem do siebie przez kilka dni to fakt. Film o wiele gorszy od tego bo tutaj nawet nie było widać jak są połączeni. na twarzach dobrzy wizażysta zadziałał ale dalej jakiś pampers czy bandaż. Gwarantuję że gdyby film stworzył przykładowo reżyser hostelu to mamy pokazaną dokładnie operację połączenia i efekt końcowy. Na szczęście tutaj zabrakło na to funduszy..

ocenił(a) film na 1
tomas2233

i cale szczęscie bo moje nerwy mogłyby nie wytrzymac tej operacji ..

ocenił(a) film na 4
tomas2233

no nie wiem, ja np po pile i hostelu nie byłam wcale zniesmaczona ale to widać zależy od widza. Co do sodomy to słyszałam i czytałam, że może zryć beret, ściągnęłam i właśnie jestem na etapie zastanawiania się czy faktycznie chcę ten film zobaczyć, bo wiem że jest tam min. scena z jedzeniem kału. Właśnie to zniesmaczyło mnie w human centipede choć notabenie nie jest pokazane w jaki sposób robią to bohaterki.

ocenił(a) film na 3
tomas2233

może i nie pokazano operacji, ale ja mam bogatą wyobraźnię niestety..

Laszys

To masz bardzo słabą psychikę ,dla mnie ten film jest kiczowaty śmieszy tyle . Niby co w nim ohydnego? Tróje ludzi (dwoje) z przystawionymi ustami do dupy owiniętą bandażami .....jeszcze jakby byli całkiem nadzy to mógłbym się zgodzić ,że jest trochę tej ohydy.....a może po prostu kolejorz RIMMJOB :) .