Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52762
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

O tym filmie najpierw usłyszałem na youtube jak szukałem jakiś dobrych horrorów do obejrzenia, potem zobaczyłem coś na kwejku, a potem już nie pamiętam gdzie ale gdzieś go porównywali do czegoś i stwierdziłem, że chcę go obejrzeć ;D zobaczymy co z tego będzie xD

ocenił(a) film na 2
FringeDivision

Nic nie będzie bo,ani to film dobry ani tym bardziej straszny.

Fabio24

Brrr właśnie skończyłem oglądać. Mam mieszane uczucia ale wiem, że film był obrzydliwy. Mam ochotę pójść do łazienki zwymiotować i o nim zapomnieć. Dobre jest jedynie to, że nie pokazali tak dosłownie jak on ich zszywał tylko już gotowe "dzieło". I wiem tylko, że nigdy nie pojadę do Niemiec xD

ocenił(a) film na 2
FringeDivision

Czy ja wiem czy był to film obrzydliwy,a nawet drastyczny ,że zakazano go w niektórych krajach?Domyślam się,że takie filmy jak Piła widziałeś i to tam można się doszukiwać scen brutalnych i momentami obrzydliwych,a tu nic mnie nie zaszokowało(może za dużo już widziałem w życiu i telewizyjnym jak i prawdziwym),co najwyżej zaskoczył swoim idiotyzmem i ogólnym słabym poziomem.

Fabio24

To znaczy wiesz mi nie chodzi o obrzydliwość pod względem wizualnym tylko pod względem samego chorego pomysłu. Ja sobie wyobraziłem jak oni muszą się czuć szczególnie ta po środku jak i odbyt i usta masz zszyte z czymś innym. Z Pił widziałem tylko jedynkę (praktycznie w ogóle niedrastyczna i dzięki Bogu bo miała swój klimat) i dwójkę (gdzie już postawiono na drastyczność).

ocenił(a) film na 7
FringeDivision

Obrzydliwych rzeczy to za wiele w tym filmie nie ma. Ogląda sie raczej chore fantazje doktorka psychola, bez polotu generalnie.

ocenił(a) film na 5
dzaasta1946

Dokładnie,film średni,nie jest jakiś mega gniot,bo istnieją gorsze produkcje ale był taki nijaki. Można obejrzeć,ale nie trzeba