O tym filmie najpierw usłyszałem na youtube jak szukałem jakiś dobrych horrorów do obejrzenia, potem zobaczyłem coś na kwejku, a potem już nie pamiętam gdzie ale gdzieś go porównywali do czegoś i stwierdziłem, że chcę go obejrzeć ;D zobaczymy co z tego będzie xD
Brrr właśnie skończyłem oglądać. Mam mieszane uczucia ale wiem, że film był obrzydliwy. Mam ochotę pójść do łazienki zwymiotować i o nim zapomnieć. Dobre jest jedynie to, że nie pokazali tak dosłownie jak on ich zszywał tylko już gotowe "dzieło". I wiem tylko, że nigdy nie pojadę do Niemiec xD
Czy ja wiem czy był to film obrzydliwy,a nawet drastyczny ,że zakazano go w niektórych krajach?Domyślam się,że takie filmy jak Piła widziałeś i to tam można się doszukiwać scen brutalnych i momentami obrzydliwych,a tu nic mnie nie zaszokowało(może za dużo już widziałem w życiu i telewizyjnym jak i prawdziwym),co najwyżej zaskoczył swoim idiotyzmem i ogólnym słabym poziomem.
To znaczy wiesz mi nie chodzi o obrzydliwość pod względem wizualnym tylko pod względem samego chorego pomysłu. Ja sobie wyobraziłem jak oni muszą się czuć szczególnie ta po środku jak i odbyt i usta masz zszyte z czymś innym. Z Pił widziałem tylko jedynkę (praktycznie w ogóle niedrastyczna i dzięki Bogu bo miała swój klimat) i dwójkę (gdzie już postawiono na drastyczność).
Obrzydliwych rzeczy to za wiele w tym filmie nie ma. Ogląda sie raczej chore fantazje doktorka psychola, bez polotu generalnie.