Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52762
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

Tragedia

ocenił(a) film na 2

Ten film powinien skończyć się na trailerze. Niesamowicie nużący, brak budowanego napięcia, kompletna porażka. Jeśli ktoś po zwiastunie będzie spodziewać się czegoś w rodzaju 'Piły' to też się rozczaruje, szczerze mówiąc wątpię by istniała jakakolwiek grupa, której to coś mogłoby się spodobać. Daję 2/10 za trailer, za film ktoś powinien dostać w ryj.

ocenił(a) film na 1
weatethatsnake

Dobrze powiedziane, w tym filmie wszystko jest złe, choć nie był wcale aż taki ohydny, jak tu niektórzy pisali.. Ogólnie ja miałam wrażenie, że oglądałam jakiś horror klasy B nakręcony 20 lat temu, dziwię się, że takie filmy jeszcze poswatają ;)

weatethatsnake

>Ten film powinien skończyć się na trailerze.<
Zgadzam się w całej (przepraszam) rozciągłości:)
Sam trailer można by potraktować jako taki eksperymentalny krótki metraż, krytyczny wobec horrorów z absurdalną fabułą... Ale to już by reżyser musiał krytycznie spojrzeć na swoje własne dzieło.

ocenił(a) film na 2
Luella

uważam, że zdjęcia były całkiem niezłe :) jak na taką szmirę było calkiem malowniczo :)

Ametria

Fakt - malowniczo było:)

ocenił(a) film na 4
weatethatsnake

Myślę, że skoro reżyser wpadł na taki chory pomysł, to powinien zrobić z tego coś w stylu gore. Przynajmniej jakiejś grupie odbiorców by się to spodobało, o ile oczywiście byłoby nakręcone lepiej niż to "gówno" :P

ocenił(a) film na 2
weatethatsnake

Film rzeczywiscie tragiczny, ale chyba taki miał być w założeniu. I tak bardziej porywający niż "Run! Bitch Run!"