Aktorzy powinni po tym dziele popełnić samobójstwo ze wstydu a w najlepszym wypadku chodzić
w papierowych torbach na głowie by ich nikt nie rozpoznał. Scenarzysta lepiej by zrobił, gdyby
zmienił zawód i został sprzedawcą marchewki pod przybranym nazwiskiem. Reżyser powinien
wyemigrować na Syberię i kręcić skarłowaciałe drzewa i wieczną zmarzlinę...
A dlaczegoż to Stonoga to dobry film jak ktoś nie lubi horrorów to niech nie ogląda proste a film bardzo fajny i na poziomie
Not sure if trolling, or just stupid.. Poza tym, jeżeli ktoś nie lubi tego filmu, to nie wyklucza, że horrorów również.
No ale twoja ocena jeden to już totalne przegięcie 1 to można dać jakiejś pseudo produkcji klasy z a nie stonodze bardzo fajny film dobrze zrobiony i w ogóle mi się podobał no ale jak to mówią każdy ma inny gust
Jeżeli ktoś daje 10 Piratom z Karaibów lub Harremu Potterowi, to lepiej nie wchodzić z kimś takim w dyskusję...
loool. chciałabym wiedzieć, co to ma wspólnego. :D poza tym radzę zwrócić uwagę na średnią ocen tych filmów, która -w przeciwieństwie do ludzkiej stonogi- jest wysoka :)
Może jest wysoka przez takie dziewczęta jak Ty ;) a jeśli ktoś tak bardzo sugeruje się średnią ocen przy wystawianiu własnej to chyba powinien pomyśleć o usunięciu konta.
haha, zgadzam sie :D
Horrory uwielbiam, ale takie porządne, po których przez kilka lat ma sie traume xD ale tego gówna nie da sie przypasowac do tej kategorii xd
nie chodzi mi o fabułe, chociaz jak dla mnie i tak jest obrzydliwa, ale samo wykonanie filmu i wiejąca w nim nuuuuudaaaa
Jak dla mnie tragedia