Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52762
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

Tragedia

ocenił(a) film na 1

Aktorzy powinni po tym dziele popełnić samobójstwo ze wstydu a w najlepszym wypadku chodzić
w papierowych torbach na głowie by ich nikt nie rozpoznał. Scenarzysta lepiej by zrobił, gdyby
zmienił zawód i został sprzedawcą marchewki pod przybranym nazwiskiem. Reżyser powinien
wyemigrować na Syberię i kręcić skarłowaciałe drzewa i wieczną zmarzlinę...

ocenił(a) film na 8
Macminik

A dlaczegoż to Stonoga to dobry film jak ktoś nie lubi horrorów to niech nie ogląda proste a film bardzo fajny i na poziomie

użytkownik usunięty
slayer6

Not sure if trolling, or just stupid.. Poza tym, jeżeli ktoś nie lubi tego filmu, to nie wyklucza, że horrorów również.

ocenił(a) film na 8

No ale twoja ocena jeden to już totalne przegięcie 1 to można dać jakiejś pseudo produkcji klasy z a nie stonodze bardzo fajny film dobrze zrobiony i w ogóle mi się podobał no ale jak to mówią każdy ma inny gust

ocenił(a) film na 4
slayer6

Jeżeli ktoś daje 10 Piratom z Karaibów lub Harremu Potterowi, to lepiej nie wchodzić z kimś takim w dyskusję...

użytkownik usunięty
inter86

loool. chciałabym wiedzieć, co to ma wspólnego. :D poza tym radzę zwrócić uwagę na średnią ocen tych filmów, która -w przeciwieństwie do ludzkiej stonogi- jest wysoka :)

ocenił(a) film na 6

Może jest wysoka przez takie dziewczęta jak Ty ;) a jeśli ktoś tak bardzo sugeruje się średnią ocen przy wystawianiu własnej to chyba powinien pomyśleć o usunięciu konta.

ocenił(a) film na 3
Macminik

haha, zgadzam sie :D
Horrory uwielbiam, ale takie porządne, po których przez kilka lat ma sie traume xD ale tego gówna nie da sie przypasowac do tej kategorii xd
nie chodzi mi o fabułe, chociaz jak dla mnie i tak jest obrzydliwa, ale samo wykonanie filmu i wiejąca w nim nuuuuudaaaa
Jak dla mnie tragedia