Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52762
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

I taka prawda. Może aktorki nie grały zbyt przekonywająco, lecz gdy widziałam to całe potrójne cierpienie to robiło mi się słabo. Może dlatego, że tak bardzo szokował. Nie wiem jakim cudem ludzie wymyślają takie rzeczy, ale chyba bardzo mocno ćpają.
I wiem też, że ten problem został już poruszony, ale jako, że umieścili tam chirurga, który bądź co bądź ale jakąś podstawową wiedzę medyczną posiadał, to on powinien wiedzieć, że wydalany kał nie pozwoli na długie egzystowanie. A tym bardziej podwójny kał, którym miała się odżywiać druga dziewczyna. I to nie było tak, że on to wiedział, dlatego spróbował. Przecież wcześniej jego trzy słodkie pieski również zmarły. I podejrzewał, że na to samo..

\równo ryje banie

ocenił(a) film na 6
Drazetka

To, że banie ryje to potwierdzam, ale potraktowanie filmu jako bardzo czarną komedię zdecydowanie podnosi jego jakość ;) Ja tak do tego podszedłem i dzięki temu byłem w stanie przełknąć masę głupot, a i ba, ubawiłem się przy tym w ten dziwny, niekontrolowany chory sposób. Bo prawie każdy z nas lubi takie akcje, ale prawie nikt się nie przyznaje ;D

ocenił(a) film na 5
Mr__Pink

ja się raczej wczułam w ich sytuację

ocenił(a) film na 6
Drazetka

Ja chyba bym jednak nie umiał, cała ta sytuacja jest dla mnie zbyt absurdalna. Nie zbyt absurdalna, żeby sobie wyobrazić, o nie. Ale żeby się wczuć? Już niekoniecznie ;)

ocenił(a) film na 5
Mr__Pink

cała ta niemożliwość powiedzenia czegokolwiek, że boli, jak uciec itp.
a na świecie jest wiele absurdów, oni mieli duże szczęście w porównaniu do innych [mam na myśli Rosję i dzieciaki bawiące się w torturowanie]