Ludzka stonoga

The Human Centipede (First Sequence)
2009
3,6 53 tys. ocen
3,6 10 1 52762
3,5 12 krytyków
Ludzka stonoga
powrót do forum filmu Ludzka stonoga

no coż z tego co widziałam fotki to film psycholski ale nie oglądałam go doradźcie czy
warto oglądnąc. Zdaje się na was.

ocenił(a) film na 5
agnieszka25xd

dzisiaj go obejrzałam mi się podobał. Jak już ktoś wspominał bardziej dramat niż horror ale są sceny, przy których zamykałam oczy :)

Chętnie obejrzę drugą część :)

pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
agnieszka25xd

Jeśli oczekujesz po kinie jakiejkolwiek moralności to nie oglądaj, jeśli oczekujesz bezmózgiej sieczki tak samo. To nie jest jakieś komiksowe gore w stylu Piły. Film jest mocno sadystyczny, nie epatuje flakami, ale jest bardzo sugestywny i potrafi mocno działać na psychikę. Tak więc sama sobie odpowiedz, na ile brzydzi cię w filmie pomysł zszycia ludzi ustami do odbytu i zmuszania ich do jedzenia kału. Jeśli ktoś nie jest pewien czy jest gotowy na coś takiego to naprawdę niech nie ogląda, bo potem wylewa się tutaj ocean moralnego wzburzenia.

@dariafairy: Z czego wiem w drugiej części (jestem jeszcze przed seansem) Tom Six nie miał już takich hamulców jak przy jedynce i film jest skrajnie drastyczny. Stawia na obrzydliwość, a nie na psychikę. Czyli podobnie jak wyżej, skoro podczas pierwszej części zamykałaś oczy, to może jednak sobie daruj:)