no coż z tego co widziałam fotki to film psycholski ale nie oglądałam go doradźcie czy
warto oglądnąc. Zdaje się na was.
dzisiaj go obejrzałam mi się podobał. Jak już ktoś wspominał bardziej dramat niż horror ale są sceny, przy których zamykałam oczy :)
Chętnie obejrzę drugą część :)
pozdrawiam.
Jeśli oczekujesz po kinie jakiejkolwiek moralności to nie oglądaj, jeśli oczekujesz bezmózgiej sieczki tak samo. To nie jest jakieś komiksowe gore w stylu Piły. Film jest mocno sadystyczny, nie epatuje flakami, ale jest bardzo sugestywny i potrafi mocno działać na psychikę. Tak więc sama sobie odpowiedz, na ile brzydzi cię w filmie pomysł zszycia ludzi ustami do odbytu i zmuszania ich do jedzenia kału. Jeśli ktoś nie jest pewien czy jest gotowy na coś takiego to naprawdę niech nie ogląda, bo potem wylewa się tutaj ocean moralnego wzburzenia.
@dariafairy: Z czego wiem w drugiej części (jestem jeszcze przed seansem) Tom Six nie miał już takich hamulców jak przy jedynce i film jest skrajnie drastyczny. Stawia na obrzydliwość, a nie na psychikę. Czyli podobnie jak wyżej, skoro podczas pierwszej części zamykałaś oczy, to może jednak sobie daruj:)