Rzadko wypowiadam się w tematach o filmach ale ten gniot trzeba skomentować!
Debilizm na każdym kroku.
Dziewczyny jadą na imprezę - super. Ale nie wiem kto bawi się w lesie. Druga sprawa to pęknięte koło..Mogły odjechać i zniszczyć felgę. Dotarły by do miasta lecz niestety kłania się inteligencja dziewczyn i idą do LASU szukać pomocy - tak w nocy w lesie spotkają pewnie dobrego leśniczego czy policjanta który im pomoże:)
Kolejna sprawa..Po tym jakbym usłyszał że ktoś nie lubi ludzi, wygląda dziwnie to nie pił bym u niego żadnej wody. Dziewczyny naiwne..
Dziewczyna wpadła na pomysł żeby się rozwiązać dopiero wtedy jak doktor był przy niej. A wcześniej co? martwica mózgu?
Poźniej jak się odwiązała to nie mogła czymś uderzyć doktorka? Albo jak już uciekała to po co wracała się po przyjaciółkę? Rozumiem przyjaźń itp ale czy on zrobiłby stonogę z 2 osób? wątpię. Mogła udać się po policję i wrócić po resztę.. Debilizm nie zna granic..
A na dokładkę dostajemy doktorka który wybucha agresją podczas wizyty policji mimo iż w piwnicy ma trójkę ludzi połączonych ustami i odbytami. Po prostu super gówno do oglądania. Straciłem cenny czas który mogłem przeznaczyć na sen lub zobaczyć jakiś wartościowy film.
Szkoda tylko że nie połączył 5 ludzi i tego pierwszego ustami z tym ostatnim. By się ładnie kręcili w kółko a komedia by była niezła:)
Film obrzydliwy nie jest, zjadłem przy nim normalną kolację. To już gorsza jest Piła i np. Hostel. Albo jak ktoś chce sobie poryć mózg to zapraszam na 120 dni sodomy
Daję 2/10 za ciekawą postać doktorka sadysty.