nie rozumiem dlaczego tak niska ocene ma ten film. sa o wiele gorsze filmy ktore maja wieksze
oceny..
SPOILER!!!
W sumie film jest trochę kiepsko wykonany, powiem tak, obrzydliwy jak cholera aczkolwiek "Droga bez powrotu 2" obrzydziła mnie dużo bardziej, aktorstwo niestety marne, ale ode mnie 6/10 za postać doktorka która była naprawdę przerażająca, film też trzymał trochę w napięciu. Ale dwóch gliniarzy których tam przyszło to kompletni amatorzy i partacze, szkoda że chińczyk na sam koniec tak głupio zrobił, cholera kibicowałem mu a właściwie im.
Zgodzę się w całości. Dla mnie tylko postać doktorka była dobra. Historia mogła być dobrym horrorem, może filmem gore czy ostatecznie dramatem, a tak pomysł dobry, ale takiej partaniny... Do tych błędów, które wyliczyłeś dorzuciłabym jeszcze zero logiki, na przykład:
>SPOILER<
Zepsuło mi się auto. Idę w las, bo po co ulicą. Na siłę wepchany zboczony facet w aucie. Obcy facet, super, bierzemy od niego napoje i odpowiadamy na głupie pytania. Facet leży ze skalpelem. Można go dobić, Ale po co, właźmy po schodach cierpiąc katusze. No i parę(naście?) innych... z końcowym Chińczykiem na czele. I niech mi ktoś powie, w jaki sposób ten doktorek tak załatwił dwóch gliniarzy? Jak?!