Raz Tvn, i o ile dobrze pamietam 2 razy to byla TVP1, zawsze pozna pora emisji byla, film pokazywano ZAWSZE po 23 co jest jakas paranoją...
@AdamBayern01 szukaj tez ten film pt "Samowolne oddalenie" bo chyba w tv własnie pod takim go transmitowali
no dlatego napisalem "chyba" widocznie mi sie zdawalo, co do emisji to jestem raczej pewien, ja mam vhs wiec moge co jakis czas odswiezyc sobie film i przypomniec klimat, zajebista sprawa, pozdrawiam
Wiesz, zazwyczaj filmy z Van Dammem są pokazywane po 23 :) Ale zastanawia mnie, czy wszystkie powinny być od 16 lat ;)
Napewno nie:) tez jestem temu przeciw, a co do pory emisji bywalo roznie, ale jak mowisz przewaznie to sa pozne pory, niewiem jak Tobie ale mi jean wpi.erdol Van Damme'a oglada sie super o kazdej poze:D
16 w zupełnosci wystarczy, nie ma sexu, krwi, flaków wiec mysle ze tak jest dobrze
ostry seks był w filmie Kickboxerze 4 - a tam było tylko +16, to jest dziwne ;)
Kickboxer 4 nie byl z Van Damme, wiec nie w temacie, to jest porazka nie film wiec tu sie niedziwie ze puszczaja go pozno w nocy
Był kiedyś na TVP1 w Sobote po 23 .00 pod tytułem ,,Lwie Serce ,, .Na TVN nigdy sobie nie przypominałem zęby był ...
Ja pamiętam, że był na TVP 1 (tak z 10 lat temu) około godziny 22:00. Nawet mam chyba nagraną zapowiedź tego filmu. Czytał nawet Tomasz Knapik.
Czekam na ten film w TV już sporo czasu ale mam nadzieje, że go wyemitują bo w tym czasie transmitowali mecz na dwójce (chyba EL. do MŚ w 2002 roku) i nie mogłem obejrzeć. Później chyba nie pokazywali w TV albo ja przegapiłem ten moment.
przez telewizję już od dawna jest pomijany. A szkoda, bo wiele innych powtarzają co chwilę.