Lwie serce

Lionheart
1990
7,2 20 tys. ocen
7,2 10 1 19964
5,1 8 krytyków
Lwie serce
powrót do forum filmu Lwie serce
AdamBayern01

z 9000000 razy ...

Arczi87

Ani razu nie widzialem go w tv, za to kickboxera i krwawy sport daja co pare miesiecy.

ocenił(a) film na 10
CottonCrush

zgadza się, oba były choćby w tym tygodniu :)

ocenił(a) film na 10
Arczi87

a potrafisz powiedzieć kiedy i na jakim kanale?

AdamBayern01

dużo razy był na jedynce i chyba na tvn

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Raz Tvn, i o ile dobrze pamietam 2 razy to byla TVP1, zawsze pozna pora emisji byla, film pokazywano ZAWSZE po 23 co jest jakas paranoją...
@AdamBayern01 szukaj tez ten film pt "Samowolne oddalenie" bo chyba w tv własnie pod takim go transmitowali

qlimaxhardstyle

pod takim tytułem nigdy nie leciał

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

no dlatego napisalem "chyba" widocznie mi sie zdawalo, co do emisji to jestem raczej pewien, ja mam vhs wiec moge co jakis czas odswiezyc sobie film i przypomniec klimat, zajebista sprawa, pozdrawiam

qlimaxhardstyle

Super film, pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
qlimaxhardstyle

Wiesz, zazwyczaj filmy z Van Dammem są pokazywane po 23 :) Ale zastanawia mnie, czy wszystkie powinny być od 16 lat ;)

ocenił(a) film na 10
AdamBayern01

Napewno nie:) tez jestem temu przeciw, a co do pory emisji bywalo roznie, ale jak mowisz przewaznie to sa pozne pory, niewiem jak Tobie ale mi jean wpi.erdol Van Damme'a oglada sie super o kazdej poze:D

ocenił(a) film na 10
qlimaxhardstyle

mnie też ;) a Ty byś dawał te filmy od lat 16 czy 18? :)

ocenił(a) film na 10
AdamBayern01

16 w zupełnosci wystarczy, nie ma sexu, krwi, flaków wiec mysle ze tak jest dobrze

ocenił(a) film na 10
qlimaxhardstyle

ostry seks był w filmie Kickboxerze 4 - a tam było tylko +16, to jest dziwne ;)

ocenił(a) film na 10
AdamBayern01

Kickboxer 4 nie byl z Van Damme, wiec nie w temacie, to jest porazka nie film wiec tu sie niedziwie ze puszczaja go pozno w nocy

ocenił(a) film na 10
qlimaxhardstyle

no, może zły przykład podałem, sorry ;)

ocenił(a) film na 8
AdamBayern01

Był kiedyś na TVP1 w Sobote po 23 .00 pod tytułem ,,Lwie Serce ,, .Na TVN nigdy sobie nie przypominałem zęby był ...

ocenił(a) film na 10
bradock

Ja pamiętam, że był na TVP 1 (tak z 10 lat temu) około godziny 22:00. Nawet mam chyba nagraną zapowiedź tego filmu. Czytał nawet Tomasz Knapik.

ocenił(a) film na 10
bozo777

Ciekawe, czy znzowu się pojawi? Jak dla mni wielki film z Van Dammem :)

ocenił(a) film na 10
AdamBayern01

Czekam na ten film w TV już sporo czasu ale mam nadzieje, że go wyemitują bo w tym czasie transmitowali mecz na dwójce (chyba EL. do MŚ w 2002 roku) i nie mogłem obejrzeć. Później chyba nie pokazywali w TV albo ja przegapiłem ten moment.

ocenił(a) film na 7
bozo777

przez telewizję już od dawna jest pomijany. A szkoda, bo wiele innych powtarzają co chwilę.

AdamBayern01

to jest MEGA MEGA DOWÓD !!! http://www.youtube.com/watch?v=KUo6oDioEss :)