cos strasznego...ten film powinno sie ogladac, gdy chce sie zobaczyc, co mozna zrobic zle krecac filim. jeden z najgorszych jakie widzialem.
co kurwa koles zle nakrecic ooooooo ja pierdziele a ty kurwa kim jestes ze tak krytykujesz
Hahaha, nie no, powaliliście mnie na kolana ^^ Nie ma to jak FW :D
KOleś pisze ,że film słaby a Wy "Jesteś pierdolonym debilem!" haha, dobre :P Oczywiście film wypasik ;]
pozdro
O, znalazłem błąd w mojej wypowiedzi ;] "jesteś pierdolniętym debilem" ;] Jak przypominam sobie ten film to aż mi się łezka w oku kręci :) heh. I dbajcie ludzie o ortografię, bo Was antyfani Van Damme'a zlinczują za to w pierwszej kolejności (z braku innych argumentów, co się zdarza).
pozdro
bluźnisz chłopcze, nie czujesz tego filmu to w ogóle lepiej się nie wypowiadaj, to jest klasyk i tym pozostanie, zwróć uwagę na ocenę, to nie jest przypadek.
nie przesadzaj,owszem jest pare scen które można by lepiej zrobic ale mimo to film jest naprawde dobry z bardzo dobrą fabuła jak na tamte lata no i do tego kawałek ten na koncu,po prostu super,wedłyg mnie jeden z 3-4 najlepszych filmów Jean-Claude Van Damme.
zgadzam się z tym, że film jest ok, a nawet ze jest jednym z lepszych, gość co pisze "jeden z najgorszych jakie widziałem" ma pewnie z 10-15 lat i go nie rozumie, ten film ma prawie 20 lat - taka była technika kręcenia filmów (bez ostrych poprawek w kompie). Pamiętam jak oglądałem ten film kiedy wchodził do kin i kilka razy później - zawsze mi się podobał. pozdr........
Klasyka.. Jeden z lepszych, jak nie najlepszy film z Van Dammem.. A co do tego ze nie powinien być aktorem, to kto by krecil takie filmy? Al Paccino? bez jaj..