Lwie serce

Lionheart
1990
7,2 20 tys. ocen
7,2 10 1 19964
5,1 8 krytyków
Lwie serce
powrót do forum filmu Lwie serce

aaa!!!

ocenił(a) film na 3

cos strasznego...ten film powinno sie ogladac, gdy chce sie zobaczyc, co mozna zrobic zle krecac filim. jeden z najgorszych jakie widzialem.

użytkownik usunięty
matcher

co kurwa koles zle nakrecic ooooooo ja pierdziele a ty kurwa kim jestes ze tak krytykujesz

ocenił(a) film na 10
matcher

Weś koleś po***** Jestes Ten film jest najleprzy !! najleprzy film Van Damma.

ocenił(a) film na 10
matcher

Jak dla mnie to troche dupek jesteś....

ocenił(a) film na 10
matcher

idź stad buraku, nie obrażaj takiej klasyki. Co za wał! niemoge.

matcher

jestes pierdolnietym debilem nie znajacym sie na filmach!!!

ocenił(a) film na 7
wojtass555

Hahaha, nie no, powaliliście mnie na kolana ^^ Nie ma to jak FW :D
KOleś pisze ,że film słaby a Wy "Jesteś pierdolonym debilem!" haha, dobre :P Oczywiście film wypasik ;]

pozdro

ocenił(a) film na 7
Kwic

O, znalazłem błąd w mojej wypowiedzi ;] "jesteś pierdolniętym debilem" ;] Jak przypominam sobie ten film to aż mi się łezka w oku kręci :) heh. I dbajcie ludzie o ortografię, bo Was antyfani Van Damme'a zlinczują za to w pierwszej kolejności (z braku innych argumentów, co się zdarza).

pozdro

matcher

A ja sie z kolesiem zgadzam. Van Damme nie powinien zostac aktorem tak samo jak Norris czy Seagal

ocenił(a) film na 10
matcher

bluźnisz chłopcze, nie czujesz tego filmu to w ogóle lepiej się nie wypowiadaj, to jest klasyk i tym pozostanie, zwróć uwagę na ocenę, to nie jest przypadek.

ocenił(a) film na 10
matcher

nie przesadzaj,owszem jest pare scen które można by lepiej zrobic ale mimo to film jest naprawde dobry z bardzo dobrą fabuła jak na tamte lata no i do tego kawałek ten na koncu,po prostu super,wedłyg mnie jeden z 3-4 najlepszych filmów Jean-Claude Van Damme.

matcher

zgadzam się z tym, że film jest ok, a nawet ze jest jednym z lepszych, gość co pisze "jeden z najgorszych jakie widziałem" ma pewnie z 10-15 lat i go nie rozumie, ten film ma prawie 20 lat - taka była technika kręcenia filmów (bez ostrych poprawek w kompie). Pamiętam jak oglądałem ten film kiedy wchodził do kin i kilka razy później - zawsze mi się podobał. pozdr........

ocenił(a) film na 8
monety5

Klasyka.. Jeden z lepszych, jak nie najlepszy film z Van Dammem.. A co do tego ze nie powinien być aktorem, to kto by krecil takie filmy? Al Paccino? bez jaj..

ocenił(a) film na 10
matcher

Kolejny fachowiec sie znalazl,a co ty nakreciles pewnie miliony filimow)i wiesz na czym rzecz polega,jak mozna napisac ze to straszne ja tego nie rozumiem najlepszy film z van dammem!