Nie rozumiem niskiej oceny. Bardzo ciekawy pomysł, chociaż "już to gdzieś widzieliśmy", trzyma w napięciu. Mnie pochłonął.
Mnie tak samo! Zresztą zerkałem na sale co jakiś czas i sporo osób oglądało w napięciu, niemal na skraju fotela :D
Serio? przez takie komentarze ludzie marnują życie na takie badziewia. Jeden z najgorszych obrazów ostatnich lat - nie przesadzam. Omijać z daleka i się nie oglądać.
Każdemu się podoba co innego i tyle. Tobie się nie podoba to nie oglądaj i napisz sobie swoją opinię, ale nie czepiaj się mojej, z łaski swojej. Moim znajomym też się ten film podobał.
Ale czego się spodziewać po kimś, kto taki gniot jak "Dziecko z piekła rodem", ocenia na 7 :D to nic dziwnego, że coś bardziej ambitnego się nie podoba
Prościutka, minimalistyczna, taniutka produkcja i to wystarczyło na zupełnie dobry dreszczowiec . Fajnie mi się oglądało 7/10!!!
Przyznam, że oprócz klaustrofobicznych ujęć nie załapałem o co chodziło w tym filmie. "Skoro nie masz chęci żyć, to zamkniemy cię w tunelu z mordercą, walczcie na gołe stopy a w nagrodę wyślemy jako avatara 3D na pustkowie żebyś siedział z innym awatarem 3D"? Tak, na pewno to super nagroda siedzieć sobie na totalnym wypizgowie i we dwa awatary trzymać się za rączki na wieki wieków amen...