PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99403}

Mój brat niedźwiedź

Brother Bear
2003
7,5 116 tys. ocen
7,5 10 1 116364
6,8 31 krytyków
Mój brat niedźwiedź
powrót do forum filmu Mój brat niedźwiedź

DISNEY

ocenił(a) film na 7

Król Lew, Mulan , Pocahontas , Piękna i Bestia ... Mój Brat Niedźwiedź - stare świetne produkcje Disneya , mimo że jestem nastolatkiem to uwielbiam oglądać produkcje Disneya... Disney musiał zmienić przedstawianie filmów na nowy , nowocześniejszy sposób, ponieważ przybyła konkurencja w postaci Dream Works. Pierwsze filmy w tych innych wykonaniach to : Kurczak Mały, Iniemamocni, Ratatuj, Piorun, Walle- te filmy również są świetne, ale zmienił się klimat i tego najbardziej brakuje, Disney musiał to zrobić bo inaczej by przegrał konkurencje, lecz zawsze te stare bajeczki typu Mój Brat Niedźwiedź zawsze będzie się uważać za najlepsze stare produkcje Disneya, bez względu na to jakie filmy nowe zrobi, zawsze na mojej półce z filmami znajdzie się dla nich miejsce i czas do oglądania ...

C_ronaldo1078

Moj Brat Niedźwiedź jest z 2004 roku, to rzeczywiście stara animacja... ech.

ocenił(a) film na 7
C_ronaldo1078

żal... mi chodzi o to że disney zmienił wtedy wykonanie bajek ... coś ci się nie podoba??

C_ronaldo1078

Filmy ze starą techniką animacyjną są o niebo lepsze i piękniejsze, od tych komputerowych hitów, aczkolwiek także je bardzo lubię.