Kolejny polski gniot Dawniej filmy były śmieszne i o czymś a tutaj przez półtorej godziny zupełnie nic się nie dzieje Włączam film i nic Siedzę i zastanawiam się o czym to jest czekam może się rozkręci ale nie Cały film to mega nuda
Nie polecam,szkoda czasu,lepiej obejrzeć coś z klasyki polskiej komedii niż kolejnego nowego gniota
Ten film jest dla ludzi od których wymaga sie refleksji i zadumy nad mijającym zyciem.Mnie bardzo wzruszył,tego oczekiwałam a Tobie polecam właczyć Alternatywy4.Posmiej się ,bo zycie to komedia,nieprawdaż?
I sorry, ale jak chcesz se badziewne komedie oglądać i później oceniać je na 10/10, to twoja sprawa, ale nie nazywaj gniotem jednego z lepszych filmów polskich tego roku.
Każdy ma prawo do własnego zdania Moje "badziewne komedie "można oglądać kilkanaście razy
Niektòre z nich już przeszły do historii polskiego kina
Zapamiętamy z nich liczne gagi i śmieszne teksty
Daję im 10/10 bo spełniają swoją rolę
Za rok czy dwa nikt nie będzie pamiętał o filmie Mój rower Nie ma w nim nic ciekawego.
A relacje ojców i synów, moze twoje zainteresowania głownie dotyczą lekkich rzeczy np. smiechu, ale takie sytuacje sie zdarzaja i w tym filmie dobrze zostalo to pokazane. Idz lepiej do swoich komedyjek, a nie wchodz na filmy, ktore nie sa po prostu dla ciebie. I gadanie, ze nie ma w tym filmie nic ciekawego, to jest wlasnie smieszne i otrzymujesz ode mnie 10/10 za swietny zart. Pozdrawiam.
Ciężko nawet odpowiedzieć na coś takiego.Film dla mnie jest rewelacyjny,refleksyjny,ze świetną muzyką,dobre zdjęcia i niezła gra aktorska.A nasze polskie komedie są z roku na rok coraz gorsze kierowane do ludzi z ograniczonym myśleniem.
Mój Rower to świetny film ale jak widac nie dla wszystkich...