6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58613
6,1 17 krytyków
Mój rower
powrót do forum filmu Mój rower

Film, czyli scenariusz czy gra aktorska to jedno. Jednak to co mnie urzekło to zdjęcia, piękne zdjęcia...i muzyka. Polecam w szczególności tym, którzy zwracają uwagę na scenerię. Przyjemny dla oka. Oby więcej takich filmów... Czy naprawdę tak trudno, żeby w Polsce powstało coś normalnego? Chyba że normalne jest ciacho i wyjazd integracyjny

ocenił(a) film na 8
peirsol

Zgadzam się w 100 % ,sam byłem bardzo mile zaskoczony ,film był o czymś ,a nie jak większość naszych tzw.komedii romantycznych. Świetna scenografia ,ten film pokazuje ,że Polak też potrafi ;)

ocenił(a) film na 8
peirsol

muzyka jest świetna, zdjęcia również. Tak na marginesie - zapamiętał ktoś/kojarzy utwór, który Paweł gra z Włodkiem na urodzinach Karolinki? przedstawiają tytuł na początku, ale nie zapamiętałem..

ocenił(a) film na 8
skabszo

To była jakaś Aria... Mozarta? niestety ja także nie pamiętam...

ocenił(a) film na 8
peirsol

Ha! „Aria” Dario Baldana Bembo abo Aria Acker Bilka. Pojawiają się obie nazwy a że ja nie mam pojęcia o muzyce, więc polecam obczaić temat...:P

ocenił(a) film na 8
peirsol

znalazłem już właśnie!:) chodziło o Arię Bilka ;)

ocenił(a) film na 6
peirsol

najpiękniejsza w całym filmie jest muzyka. taka poruszająca i wzruszająca. naprawdę mocny punkt filmu

ocenił(a) film na 8
czarnodziejka

Najlepsze otwarcie! Przebiło pokłosie i obławę :D Congrat! Miłośnicy piękna łączcie się :)