umarl czy zasnał ? ja myslalam,ze zasnal,ale znajomi mi tlumaczyli ze umarl xdd towkoncu /?
Jak dobrze, że wpis jak ten zobaczyłam po a nie przed obejrzeniem filmu. Jesli już zadajesz takie pytanie i inni muszą Ci tłumaczyć coś co jest oczywiste, na przyszłość proszę pamiętaj o tym by w tytule uwzględnić slowo SPOILER. Na pewno pozwoli to w dużej mierze przeżyć u niektórych emocje, które i ty rpzeżyłaś nie znając zakończenia (albo i nie)...
chyba umarł i wcale mu się nie dziwię. Jakbym zobaczył koncert muzyki kameralnej w TVN to też bym zszedł.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
******************************************************************************** **************************************************************
Wydaje mi się, że zasnął i jest to aluzja do wspomnianego wcześniej wątku przyjścia Włodzimierza na koncert młodego Pawła.
SPOILER
Jeżeli ktoś przy tak silnych emocjach usypia to musi być chory na narkolepsje, a tego u niego nie stwierdzono,.
Moim zdaniem zmarł właśnie w wyniku silnych emocji.
@jaszlo dobre!
moim zdaniem umarł. w jednej ze scen chłopak rozmawia z dziadkiem i ten mu mówi, że umarł już dawno....on umierał cały czas... w końcu żona od niego odeszła, ale była wreszcie szczęśliwa, chłopak pogodził się ojcem. w scenie w której Żmijewski gra tę samą melodię którą grał ze swoim ojcem. I to już było apogeum. Mógł umrzeć w spokoju...