Co zlego ze marzyl mi sie bogaty maz? Wiadomo ze trzeba tez kochac i tak moze byc za stary lub nudny etc. Celowalam troche wysoko ALE jak sie zakochalam to mi przeszlo POZATYM nie fantazjowalam tak wysoko :P
Zawsze sodzilam tez ze wyglad to JEDYNE co mezczyzna widzi w kobiecie - wiec ocb? Oni pusci to mosisz korzystac puk mloda - dopieo moj narzeczony zweryfikowal moj swiatopoglad BO kocha mnie a nie tylko wyglad. Jest inny i zasluguje na milosc Jak facet zeni sie z kims kto ma 30 lat mniej to ja nie wierze ze on to robi z milosci wiec nie mam pretensji do kobiety
Trzeba spojrzec prawdzie w oczy - wiele osob kupuje wyglad a kobieta sprawdza czy cena odpowiednia To co ja mam z narzeczonym jest tak zadkie ze wszyscy nam zazdroszcza.
a ktorej Polce sie nie marzy bogaty mąż ???? !!! wszystkie to sa takie puste prózne i pazerne jak blondyna z filmu ,... ale za to nie wszystkie takie piekne,,,
coraz gorzej w tej materiii , nawet głupie i grube, biedne ; brzydkie niskie pryszczate grubaski marża o bogaaczu z ferrari... i to jest dla mnie załosne,,, rozszczeniowe paniusie ktore nic nie mają co potomnymi biedaków a mają rozszczenia do całego swiata ze wszystko sie im nalezy