Widzę że dużo osób się tutaj kłóci choć tak naprawdę nie ma o co ponieważ ludzie różnie odbierają filmy i dla jednych film jest kiepski a dla drugich jest wyjątkowy każdy ma swoje upodobania i jeden drugiemu nie powinien wmawiać że ten film np jest do niczego że są same nudy. Tak na prawdę byłem na tym filmie i mnie akurat się bardzo spodobał i zainteresował mnie tematem jak i postaciami grającymi w tym filmie Jeśli chodzi o aktorów to najbardziej zainteresowała mnie osoba grająca na rogu gdyż filmowi dodawała lekkiego klimatu nawet udało mi się tą osobę znaleźć na Nk jak i na Facebook dzięki czemu mogłem nawet z tą osobą porozmawiać. A wam jaka postać grająca w tym filmie się podobała oprócz zagranicznych aktorów . Proszę o wpisy :)
Ja najlepiej zapamiętałam młodą parkę z cielakiem. Prawdopodobnie dlatego, że to ich dotyczyła najmocniejsza scena w tym całym filmie. Ogólnie nie chcę wypowiadać się za bardzo na temat tego filmu bo czuję, że jestem chyba za mało dojrzałym odbiorcą żeby móc próbować oceniać tę produkcję. Oglądałam to na festiwalu filmów fabularnych, zostałam później na spotkaniu z reżyserem, mimo to (jestem uczniem liceum plastycznego) dla mnie film był za ciężki, nie przemówił do mnie w żaden sposób, nie wyciągnęłam z niego żadnych osobistych wniosków.