Moim zdaniem przygotowania głównego bohatera w filmie do aktu zemsty trwają zbyt długo, trzeba
uważać żeby nie zasnąć i doczekać końcowych scen które z resztą nie powaliły mnie.
Ogólnie zbyt mało akcji, oczekiwałem czegoś więcej po okładce która naprawdę zrobiła na mnie
wrażenie.
Film oceniam na trzy gwiazdki.
Słusznie prawisz, powolna akcja nie jest zła, ale akurat nie w thrillerach. No i jakies takie drewniane to wszystko było, choć temat aktualny.
Film to zdecydowanie dramat z domieszką thrillera - nie odwrotnie. Jak ktoś jest nastawiony tylko i wyłącznie na rzeź w stylu "Niezniszczalnych" to srodze się zawiedzie. Film ma niestety swoje dłużyzny i spokojnie o 10-15 minut można byłoby go skrócić aby wyszedł z tego pełnoprawny, idealny produkt.
to jest synku dramat z elementami thrillera, a sceny przygotowan do "dnia sądu" byly wlasciwie wywazone i bardzo fajnie ukazane
Dzięki długiemu i przemyślanemu przygotowywaniu unika się złapania.
To nie Rambo.
... i tu właśnie się mylisz... Aby doprowadzić człowieka do ostateczności, potrzebne jest kilka lub kilkanaście negatywnych wątków z życia wziętych które w tym filmie są przedstawione perfekcyjnie !!!! przecież jak tylko stracisz prace lub tylko nie zdasz jakiegoś egzaminu nie idziesz i od razu nie rozpierdzielasz wszystko i wszystkich. Ale nałóż sobie te wszystkie nieszczęścia których doznał głowny bohater w tak krótkim czasie to zobaczymy czy by ci nie odbiła palma z braku wyjścia z sytuacji, dodatkowo słysząc wszem i wobec że wielkie instytucje wyratowały się z opresji a TY zostałeś wyruchany w d.... z niczym !!!!