Mała Miss

Little Miss Sunshine
2006
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104583
7,5 53 krytyków
Mała Miss
powrót do forum filmu Mała Miss

Jak widać nie trzeba motywu gangsterki, przesycenia seksem, wulgarności żeby zrobić naprawdę świetny film,wystarczy wziąść pod lupę ludzkie słabości i dziwactwa. Skoro ktoś potrafi sie pośmiać na tym filmie, znaczy że zachowaliśmy w sobie odrobine samokrytyki.

IWKA_4

Zgadzam sie! Ten film przedstawia fajną rodzinę, moze troszeczkę przejaskrawioną, ale o tym tu chodziło. JA szczególnie uśmiałam sie na samym końcu gdy ta dziewczynka tańczyła i reakcja jej rodziny na ten występ była fenomenalna!!!! A już najbardziej podobała mi sie postać zbuntowanego i milczącego syna... no genialnie to chłopak zagrał. To film dla ludzi o troszke czarnym poczuciu humoru...i ja takie filmy uwielbiam! POLECAM

ocenił(a) film na 9
alicja_junik

Dawno nie ogladalem takiej dobrej komedii. W sumie to bardzo rzadko sie zdarzaja, mysle, ze mozna policzyc na palcach nie banalne komedie, ktore poza tym, ze smiesza maja cos do przekazania. Ten film w sumie nie musialby byc smieszny zeby byl dobry. A muzyka w filmie jest poprostu genialna. Przypomina mi tylko Yanna Tiersena w Amelii

siner

Świetny. Popieram. No i skłonił mnie do komentarzu, a to nie lada wyczyn.
Dwayne

yasza

+ za muzykę
+ za Franka(!) i Dwayna
+ za muzykę
+ za przekaz
+ za humor
+ za Nietzschego :)
i za samochód

- za mamuśkę <w wielu scenach wygląda jak Iggy Pop :| >