Jak widać nie trzeba motywu gangsterki, przesycenia seksem, wulgarności żeby zrobić naprawdę świetny film,wystarczy wziąść pod lupę ludzkie słabości i dziwactwa. Skoro ktoś potrafi sie pośmiać na tym filmie, znaczy że zachowaliśmy w sobie odrobine samokrytyki.
Zgadzam sie! Ten film przedstawia fajną rodzinę, moze troszeczkę przejaskrawioną, ale o tym tu chodziło. JA szczególnie uśmiałam sie na samym końcu gdy ta dziewczynka tańczyła i reakcja jej rodziny na ten występ była fenomenalna!!!! A już najbardziej podobała mi sie postać zbuntowanego i milczącego syna... no genialnie to chłopak zagrał. To film dla ludzi o troszke czarnym poczuciu humoru...i ja takie filmy uwielbiam! POLECAM
Dawno nie ogladalem takiej dobrej komedii. W sumie to bardzo rzadko sie zdarzaja, mysle, ze mozna policzyc na palcach nie banalne komedie, ktore poza tym, ze smiesza maja cos do przekazania. Ten film w sumie nie musialby byc smieszny zeby byl dobry. A muzyka w filmie jest poprostu genialna. Przypomina mi tylko Yanna Tiersena w Amelii