Niby typowe kino drogi, prosta historia z oczywistym przesłaniem, a jednak sposób w jaki ją pokazano wynosi ten film wysoko ponad przeciętność. Bardzo wysoko. Jeden z filmów bez wad. Cała rodzinka Hooverów obsadzona rewelacyjnie, wspaniała muzyka i zdjęcia, pełna ciepła i pozytywnej energii opowieść, która śmieszy do łez pozostawiając przy tym wystarczająco dużo miejsca na wzruszenie. Uwielbiam, kocham, takie filmy! 10.
Zgadzam się- Doskonały film- komedia która jest tak zabawna bez typowych dla nowych komedii "polepszaczy" tzn. potykanie się, uderzanie itp.
DOSKONAŁY!!!
Mi też się bardzo podobał, jeden z najlepszych filmów ostatnich miesięcy jakie oglądałem. Trochę na końcu nie podobała mi się scena z tańcem, ale ogólnie rewelacja. I hate everyone! :D
:D I mamy 4 nominacje. Myślę, że bardzo realny jest Oscar za scenariusz. A i za najlepszy film zasługuje znacznie bardziej niż "Infiltracja", co już daje większe szanse. Breslin i Arkin dali popis godny wszelkich nagród. Ciężko jednak spekulować kiedy nie widziałem wszystkich filmów i aktorów nominowanych. Niemniej jak do tej pory to właśnie "Małej Miss" będę kibicował podczas ceremonii.