Powiem jedno WOW świetny film - pokazuje jak fajnie miec rodzine nawet ta totalnie zakrecona. A i od dawna tak sie nie smialam- juz od pierwszych ujec zakochałam sie w malej Olivi! super
Też jestem świeżo po seansie i jestem pod wrażeniem. Dziadek jest the best - w końcu to jego choreografia :D
Ale oscary słusznie "popłynęły" w stronę tego filmu, bo jest genialny. Polecam każdemu - chociaż trailer wygląda dość kiepsko.
Ja byłam z kolei w kinie na "Małej Miss" początkowo byłam sceptyczna ale film wciąga, jest naprawdę niezły. Przekonujemy się do tego, że taki model rodziny nie jest wcale rzadkością i imaginacją, a rodzina w całej swej nienormalności jest stuprocentowo prawdziwa. Muszę wspomnieć, że ludzie po zakończeniu seansu, na koncowych napisach zaczęli klaskać. Czy go obejrzeć? KONIECZNIE!
tez po obejrzeniu:) i wciaz mi sie usmiecha! cudny! lubie takie filmy:) choc sie nastawialam, ze przereklamowany, ale nie, po prostu usmialam sie jak na malo ktorym filmie. z nutka goryczy ale bardzo bardzo pozytywny:)nie pamietam czy Garden State byl podobny ale jakos tak mi sie kojarzy od razu. taki wywazony, hm akurat, az brak slow.. jeszcze raz :)
film dobry. nie powalil mnie , ale trzeba byc kretynem [przepraszam co po niektorych] zeby dawac mu 1 czy 2 na 10
film moze sie podobac,lub nie ale nazwac go dnem to debilizm , gra aktorska niezla, scenariusz nie sprawia wrazenia wtornego ... rezyseria tez ok.
smieszy mnie pieprzenie ojca o zwyciezcach, to takie amerykanskie :) smieszy mnie cala ta akcja z konkursem i obrzydliwie wystroje dzieci , dla mnie to jest chore ...
wedlug mnie ten film jest czyms wiecej niz tylko ameryknska komedia obyczjawa...
fajnie ze nie ma postaci zlych i dobrych, tylko kazdy robi dobrze i zle / madrze i glupio, tak jak w zyciu.
dziadek wciagajacy kreski debest :D
zgadzam się w 100 procentach =] świetna, lekka komedia, dzięki której zaczęłam wierzyć, że Amerykanie jednak potrafią jeszcze kręcić komedie bez groteskowych min Carreya, prostackiego bzykania ciasta i puszczania sobie wzajemnie bąków w twarz.