Każdy film mający notę powyżej 8.00 nie umknie mojej uwadze i 90% świetnie spędzam przy nich czas.Ale ten film zalicza się do tych 10%,dla mnie klapa.Jedynym atutem może być przesłanie filmu-ale czy właśnie tego szukamy w komediach.Ten film rozbawił mnie 2 razy(to stanowczo za mało jak na komedię).ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!
Bo to nie jest komedia typu "American Pie" albo nowe "Noc w Muzeum". Tutaj nie mają bawić gagi, film jest sam w sobie zabawny... I czegoś można się nauczyć... Jeśli chcesz się śmiać to oglądnij kabaret albo "Nagą Milę"...
Dałeś 1? Film może się nie spodobać ale nawet wtedy zasługuje na 7-8... Choćby aktorstwo!
Ja daje maks 4/10, i to chyba tylko ze wzgledu na wysokoa note, ktorej calkowicie nie rozumiem, kompletna strata czsu jak dla mnie, komedia to to nie jest na pewno, zasmialem sie chyba doslownie raz. Plusow nie widze zadnych, moze to przeslanie i nabijka ze spoleczenstwa usa.... Aktorstwo? czyje? moze tej malej na ktorej sztucznosc nie da sie patrzec? dawno sie tak nie rozczarowalem, ale to tylko z powodu zawyzonych not, ktore spowodowaly zbyt wysokie oczekiwania, pozdrawiam