Mała Miss

Little Miss Sunshine
2006
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104569
7,5 53 krytyków
Mała Miss
powrót do forum filmu Mała Miss

co za siara...taki daremny...klapa jak nie wiem... to miala byc komedia?? to jest dramat!! 2/10film nie ogladajecie tego! lamus!!

ocenił(a) film na 8
quriozum

Film jest "daremny? (cokolwiek to oznacza), bo nie komedia? Daremny jest ten, kto go określił jako komedię, chociaż komiczne fragmenty tam niewątpliwie są.
A 'lamus' to 'starocie', co miałeś na myśli?

ocenił(a) film na 10
quriozum

Mała Miss
gatunek: Dramat , Komedia

przyznaję, to nie jest film na miłe, śmieszne, piątkowe wieczory. to nie jest film przy którym ubawi się cała rodzina, poczym zgodnie ruszy do łóżek. ja osobiście śmiałem się tylko w kilku momentach filmu, a wiedz, że nie nastawiałem się na ten film jak na luźną komedyjkę. większy nacisk na dramat niż na komedię, ja bym tak to rozumiał. no a to, że nie potrafisz sensownie opisać wrażeń z filmu to juz nie mój problem. jeżeli już coś się nie podoba, użyj mózgu żeby to opisać i określić.

Pozdrawiam

quriozum

Jesli macie rozeznanie miedzy waszym ulubionym dramatem i ulubioną komedią to zastanowcie sie gdzie leży miejsce tegoż filmu!? Oczekiwalem dobrej komedi... bylo dobrych pare scen, ale co poza tym? fabula byla marna...jesli klasyfikwac go do dramatu to tez slaby... dno... nie mozna go nawet okreslic!

ocenił(a) film na 8
quriozum

Nadal nie wiem, jakie są Twoje argumenty.

No chyba że "nie można go nawet określić". To jest poważny zarzut :>

quriozum

jesli marna fabula ktorej sie w texcie nie doczytales to nie powod to przykro mi z twojego powodu

ocenił(a) film na 8
quriozum

Ale to nie jest argument. To ocena. Bo co to znaczy marna? Że Tobie nie przypadła do gustu?

"przykro mi z twojego powodu"
Ta? Wzajemnie :)

ocenił(a) film na 8
quriozum

To że ten film różni się od innych nie oznacza, że trzeba go od razu skreślać!!! Jeszce ma pytanie: czy na pewno oglądałeś ten sam film co ja?

quriozum

jesli niedowidzisz to przypuszczam ze ogladales jednak inny film

ocenił(a) film na 8
quriozum

Myśle że jednak mam dobry wzrok i doceniam dobre kino.

quriozum

na pewno tak jest,ale nie doceniaj tego filmu... bo stracisz sklonnosc do doceniania tych dobrych