Przy występie tak zwijałam się ze śmiechu że az cała rodzina przyleciała zobaczyć z czego się tak śmieje ^^
Ale cóż. Film conajmniej dziwny...
Podobała mi się postać Dwayne. Jakoś tak, niewiem dlaczego. Pozatym Dano bardzo dobrze zagrał te role.
Wacham się pomiędzy 5 a 6 xP
Dziecinko, nie wyzywaj mnie bo jak się wkurze to miło nie będzie.
Błędy robie? Polonistka się znalazła ! ja tam błędów nie zauważyłam, a jak już bawimy się w dyktando to w twojej wypowiedzi pare błędów jest =/
"Jesteś durna i robisz bledy" śmiać się czy płakać?
Na początku filmu? Nieweiem. Ale nic o początku filmu nie wspomniałam. W zwiąku z tym proponuje odwiedzić podstawówke, tam przypomną Ci zasady czytania ze zrozumieniem. Pisałam że śmiałam się "na występie" nie " na wstępie".
Cóż z Twojej wypowiedzi wynika że jesteś z leksza mało pojętna^^
ktoś tu kogoś zgasił.az miło poczytać...............................................
No dawaj, wkurz sie. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA.
Ci od zgaszania- kupcie sobie zarowki.
Jestem "z leksza" malo pojeta- buziaczek, dla pojetej. Filmik byl durny? Coz, to ja zadaje pytanie czy smiac sie czy plakac na takie zalosne odzywki.
Ahaaa jeszcze jedno. Wystarczy przejrzec Twoje ocenione filmy, aby stwierdzic ze jestes DURNA. Wiec wiele wysilku nie potrzeba dla stwierdzenia tak oczywistego faktu, buntowniczko z gitarka na avatarze, hueheuehuei.
"No dawaj, wkurz sie." eeee co to miało być? rozbawiłaś mnie dziecinko.
"Jestem "z leksza" malo pojeta- buziaczek, dla pojetej" ach dziękuje za buziaka lecz nie odwdzięcze się tym samym.
"smiac sie czy plakac na takie zalosne odzywki " a róbta co chceta, śmiej się rycz mam gdzieś co robisz w swym żałosnym życiu.
"Ahaaa jeszcze jedno. Wystarczy przejrzec Twoje ocenione filmy, aby stwierdzic ze jestes DURNA." Ta wypowiedż światczy o twym niskim poziomie inteligencji.. Moje filmy, mój gust, mój świat więc mam w dupie Twoją zasraną opinie.
Gitaraka na avatarze....coś nie tak? I wiesz co za chwile zrobie? pójde pograć na tym cudnym instrumencie !
Podsumowując żal mi takich dzieci jak ty. Takich dzieci neostrady =/
Oho, jestem starsza od Ciebie i widac to chociazby po sposobie wypowiedz- STETY.
Twoj gust- Twoja inteligencja, prosta sprawa, przez te kilkanascie lat od urodzenia jeszcze nie doszlas do tej ciekawej zaleznosci?
Hmmm moja opinia jest dosc spora i obszerna, wiec... nie bede dalej nic mowic.
Tak, wyjatkowo cos nie tak z tym "cudownym instrumentem". Mala pozerko. Mi nawet nie zal takich jak Ty, bo jestes szara jak mydło. Ale milo mi ze moja osoba Cie tak obchodzi, widocznie jest godna uwagi, buahahahahahahahhaa.
"Nie dyskutuj z parapetami, pokemonami czy trolami. Najpierw zniżą Cię na swoj poziom, później pobiją dośwadczeniem"
Zapomniałam o tej zasadzie.....
Więc nie mam najmniejszej ochoty gadać z tak żałosną osobą jak Ty. Idź oglądać atomówki.
Rany, zostałam zdemaskowana. I co teraz bedzie?
Pragne poinformowac iz zaprzyjaznilam sie z Brawurka, kiedy Ty sluchalas swojego linkin parka, przynajmniej ja ten czas spedzilam konstruktywniej :}
Ale mi sie dostalo od fanki gitary.
No niestety , kolejny temat pogarszający genialny film.
Najpierw oskarżasz Linde a teraz Małą Miss , wynika z tego , że naprawde jesteś ułomnym człowiekiem i to ty nie powinnaś mieć konta na filmbwebie nie wiem czego do tej pory tu szukasz , jestes zwyczajną kretynką , która tylko potrafi oskarżać wspaniałe filmy i genialnych aktorów , mam nadzieje , że nie napiszesz już w swojej karierze żadnego tematu.
Fałszywy proroku....
na tamtym forum Cie zgasiłam to teraz szukasz innej zaczepki?
Po pierwsze ja nikogo nie oskarżam. Lindy po prostu nie lubie. To że Ty go uwielbiasz nie znaczy że musze i ja.
Po drugie: Ułomnym człowiekiem prędzej jest ktoś kto nie potrafi przyjąć czyjegoś odmiennego zdania.
Po trzecie: Do Małej Miss też specjalnie nic nie mam. Wiele rzeczy ktore uznaje za durne podobają mi się. Bardziej lub mniej. Film arcydziełem nie jest ale nie jest też zły, choć zleksza nudny z tąd moja ocena :P
Po czwarte: Konto na filmwebie możesz mieć nawet Ty więc moge i ja.
Po piąte: Jesteś idealnym przykładem człowieka który obraża innych bo nie potrafi uzasadnić swej wypowiedzi. A pisz sobie że jestm kretynką, czy ułomnym człowiekiem. Prosze bardzo. Mnie to nie rusza.
A po szóste czy ty kiedykolwiek widziałeś GENIALNY film? Genialnym filmem może być "Triumf", "Blow" czy "Wyspa" ale sory nie to :P Ale dobra Twój gust, twoje zdanie.
Genialny film proszę bardzo : Krótki film o zabijaniu , Żywot Mateusza , Ucieczka z kina ''Wolność'' , Wojna Światów -Następne stulecie , Alternatywy 4 ,Rejs , Wodzirej ,Przypadek ,Nóż w wodzie , Pokój z widokiem na morze ,Miś , Rozmowy Kontrolowane ,Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ?, Dzięcioł ,Siedem Czerwonych róż czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych ,Ćma, Dekalog , Pociąg ,Amator , Blizna , Lot nad kukułczym gniazdem i tak mógłbym wymieniać jeszcze godzinami .
Mam nadzieję,że nie spotkam się już z żadnym tematem twojego autorstwa oskarżającego genialny film lub genialnego aktora.
Fajnie się żrecie, ale do Cyanide:
co ci się nie podoba w Linkin Park? Ja też lubię rocka i Linkin Park i jakoś nie zamierzam się z togo nikomu tłumaczyć. Jeden woli heavy metal drugi techno, trzeci hip-hop, jego sprawa, po co jakieś bluzgi z tego powodu, przecie to forum o filmach.
Mnie tam film się podobał, daję mu 7/10. Też najfajniejszą postacią wg. mnie był Dwayne, a co do końcowego występu faktycznie był durnowaty :P Fajne by były spojrzenia rodzinki na dziadka gdyby jeszcze żył :D
Do założycielki tematu:
HuhUHIEHIHEUIEHUHhIUhuihUHihHRHRHRHRHRHHEHEHE
Bankol:
Co mi się nie podoba? A no wszystko. Jestem nietolerancyjnym muzycznym chamem i nie lubie pozerów, moze byc? Jego sprawa co lubi, ale musi sie liczyc z konsekwencjami tego rowniez, a co za tym idzie, niemilym ocenianiem przez moja osobe :] Zreszta ja na nikomu nie bluzgam tylko stwierdzam FAKTY. Nie odrozniasz?
"buntowniczko z gitarka na avatarze"
"Tak, wyjatkowo cos nie tak z tym "cudownym instrumentem". Mala pozerko."
"kiedy Ty sluchalas swojego linkin parka, przynajmniej ja ten czas spedzilam konstruktywniej"
Czy FAKTY? Na pewno określenia mało sympatyczne, ale pewnie dlatego że już nie było czym się obrzucać. A widzę, że obrzucanie zaczęłaś ty chyba dlatego że nie do końca doczytałaś. Someone91 chodziło raczej że durny był ten końcowy występ dzięki czemu w dodatku śmieszny, a nie że cały film był durny. A że ktoś woli inny typ filmów to chyba nie musisz być taką zagorzałą obrończynią swojej ulubionej perełki żeby wszystkich z innymi gustami z tego powodu jechać od razu. Bo w sumie jak dla mnie nudy na forum jak nie ma dyskusji tylko każdy pieje z zachwytu.
To nie jest obrzucanie, tylko określenia adekwatne do osoby. Śmieszy mnie fakt, że ktos slucha linkin park, a zaraz pisze, ze idzie pograc na gitarze, bo to istny PARADOKS.
Ja tam doczytalam wszystko i autorka tematu napisala, ze film jest durny, a przy WYSTEPIE ZWIJALA SIE ZE SMIECHU (i kto tu nie umie czytac?). Poza tym robisz za darmowego adwokata, czy o co chodzi? Ja zapoznalam sie z gustem uzytkowniczki i po raz drugi smieszy mnie jej osoba, gdyz inteligentna komedie jaka jest MAŁA MISS ocenia na rowni z serialem dla kretynow, jakim jest Magda M., nie komentujac juz co ocenia WYZEJ. Nie chodzi tu juz o gust, ludzie to wasz jedyny argument- przykry.
A teraz mala uwaga dla Ciebie: nikt tu nie zachwyca sie filmem i wcale nie jest nudno, natomiast toczy sie dyskusja, widzisz?
Dobra nie wiem gdzie ty w jej profilu grzebałaś ale w tym wątku to ja nic o linkin parku w jej postach nie widzę.
Tam właśnie nie pisze, że film jest durny, tylko że "to było durne" a pod spodem jest o występie z którego się śmiała, więc myślę że tego się tyczyło. A z twojego pytania "Co bylo takiego smiesznego na poczatku filmu?" wynika że przeczytałaś trochę inaczej (na wstępie?), poleciałaś że ona durna i sie posypało ... a wasza polemika z dyskusją o filmie miała niewiele wspólnego lol.
6 to przecie niezła ocena, ja tam go oceniłem trochę wyżej ale są pewnie tacy co dali mniej, a że dała tyle samo Magdzie M no cóż to już inna sprawa (zresztą ja tam tego nie oglądałem to sie nie wypowiadam, nie wiem jak ty ;p)