Mała Miss

Little Miss Sunshine
2006
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104569
7,5 53 krytyków
Mała Miss
powrót do forum filmu Mała Miss

Wspaniała gra aktorów(zwłaszcza A.Arkina). Zarówno scenariusz jak i reżyseria rewelacyjna. Historia naprawdę jest bardzo ciekawa i mądra, a w dodatku opowiedziana w nadzwyczajnie luźny sposób. Oscary i nominacje jak najbardziej zasłużone. No i ta muzyka... (nie wspominając nic o świetnym humorze).

Film ogłada się naprawie przyjemnie. Szczerze polecam 9/10.

ocenił(a) film na 10
Ktos_tam

Jestem mile zaskoczony. Nie wiedziałem nic o tym filmie nie oglądałem trailerów ani nie czytałem recenzji. Podszedłem do niego z niechęcią, ponieważ żaden z aktorów nie zachwycał mnie nigdy wcześniej, dopuki nie zobaczyłem małej Abigail w Chirurgach. zapoznając się z obsadą zatrzymałem się na stivie Carell'u i obejrzałem ten film dla niego. Piękna muzyka, gra aktorska tez świetna, ale naprawdę nie wiem co widzicie w tym Arkinie. Zszokował mnie Paul Dano po prostu świetna rola. Tylko czasami nie wiedziałem czy płakać czy się śmiać zbyt wiele emocji na raz, ale było miło i pouczająco. ja tam kocham amerykę i mam swój American Dream do którego zdąrzam nie zwarzając na przeszkody niczym mała Olive i jej rodzina.