Mała Miss

Little Miss Sunshine
2006
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104583
7,5 53 krytyków
Mała Miss
powrót do forum filmu Mała Miss

wieje nuda od poczatku do konca. Film nic nie wnosi, zadnego przesłania, zadnej ukrytej tresci. Wydaje sie ze rezyser tego filmu ma totalnie "wykolejone" poczucie humoru, ponad 100min bez ani jednego naprawde smiesznego motywu. Film dla typowego nudziarza po 30 i jeszcze ta ocena, to juz jest przegiecie

ocenił(a) film na 9
maro22

hihihi... to prowokacja? Jeśli nie, to pozdrawiam, hehe, bo idąc twoim tokiem myślenia masz wykolejoną wrażliwość.

ocenił(a) film na 4
maro22

w jakims stopniu się z tobą zgodze ... dla mnie prawie nic nie było smieszne bo tam klneli tylko i to ma byc smieszne jeszcze w taki zalosny sposob ? ;/ nie trzeba klnąc aby była dobra komedia ...

ocenił(a) film na 10
maro22

Wyjątkowo marna prowokacja, albo spaczony gust założyciela tematu zirytował mnie w tak dużym stopniu, że nie napiszę nic więcej, prócz faktu, że: GŁUPI I GŁUPSZY to najdebilniejsza komedia jaką widziałam. Dobranoc.

ocenił(a) film na 4
maro22

ludzie jacy wy jestescie ... sie projecie ze komus sie moze nie podobac załosne to w tym momencie napisałes Cyanide :/

ocenił(a) film na 10
niewiem_2

No cóż, jakże mi przykro.
Mój komentarz był odpowiedni do poziomu wcześniejszych wypowiedzi.

Żałosny to jest fakt, że w tak niesamowitym filmie jak Mała Miss, można widzieć tylko "same przekleństwa". Nawet nie chce mi się tego komentować.