Wstrętny,niesmaczny,nieśmieszny,o pedofilię zahacza.żałuję że straciłem czas.nie polecam.i ten taniec kilkuletniego dziecka,niedobrze mi sie robi jak widzę takie gnioty.Komercja.
Nie zauważyłam w tym filmie nic wstrętnego ani niesmacznego. Gdzie widziałeś pedofilię?
chłopie ale ty jesteś głupi (a przynajmniej po tym poscie smiem tak twierdzic). W scenie tańca właśnie o to chodziło, żeby uwypuklić podtekst pedofilski tego konkursu ,a nie dostarczyć wrażeń widzowi. sposób przedstawienia konkursu w filmie miał na celu właśnie go skrytykować i osmieszyć mamusie które robią ze swoich kilkuletnich córeczek małe lolitki po to by wstrętni zboczeńcy mogli przyjść na widownie pocieszyć oczy. Wierzę że rezyser odstawił to przedstawienie na koniec w pełni świadom swoich zamiarów. osobiście bardziej niesmaczne dla mnie były wyszminkowane buzie blond laleczek wydymających usta na scenie niż taniec głownej bohaterki. Wybacz ale rozsmieszyłes mnie tym komentarzem.
ps: ludzie jak nie mają jak dowalic to przypinają etykietkę 'komerchy'. jezeli ten film jest komercyjny to nie ch zyje komercja, jestem za
Niesmaczny? Pedofilia? Gniot? Nigdy w życiu nie określiłabym tego filmu żadnym z tych słów i naprawdę nie wiem, gdzie ty te wstrętne rzeczy w nim niby wypatrzyłeś... Moim zdaniem film się świetny, bo prawdziwy i tak jak w życiu są w nim momenty smutne i zabawne. Oglądałam go z ogromną przyjemnością i polecam naprawdę wszystkim.
a ja czegoś nie rozumiem. Film się podobno nie spodobał. Weszłam na twój profil z ciekawości. Patrzę na oddane głosy... Kto dostał 10? Mała miss. Coś jest nie halo. Albo specjalnie umieściłeś tu taki temat, albo ci się cyferki pomyliły.
P.S Co do filmu, mi akurat się bardzo podobał. :)