Film nie dla ambitnych! Tylko dla amatorów śmiesznej patologi! 1/10 !
A co to jest ,,śmieszna patologia"? I kim są ludzie ,,ambitni"? Poza tym dając jakąś notę, powinno to się to chyba uzasadnić... nie należę jednak do ludzi ambitnych (co chyba w Twoim słowniku jest bliskoznaczne do 'inteligentnych'), więc mogę się mylić.
Pozdrawiam. :)
Siledhel widzę że święta wojna przeciwko Pile w toku?
Obejrzyj sobie Serenity ;D
Nick tu raczej nie ma nic do rzeczy, kolo ma zwyczajnie spaczony gust, albo próbuje kogoś sprowokować.
Z użytkownikiem SAW4 spotkałem się niedawno na którymś forum... Podawał się za "znawcę kina", oceniając na 1 takie filmy jak SKAZANI NA SHAWSHANK,FORREST GUMP,ZIELONA MILA,LABIRYNT FAUNA czy SZÓSTY ZMYSŁ...
No ale cóż jak znawca to znawca :| ...aż ręce opadają...
te no jak ci tam.. SAW4 - powiedz mi jak to nie może być film dla ludzi ambitnych skoro z twojego posta aż razi informacja, że filmu nie zrozumiałeś... Może dlatego bo nie jest to "American Pie 13973" - nazywasz ten film nudnym.
Według mnie film daje do myślenia OSOBIE POTRAFIąCEJ UżYWAć SWóJ MóZG. No, ale w tych czasach rodzice puszczają dzieciom Teletubisie kiedy te się szykują do gimnazjum ;P takie czasy.
Ostatni post- wyluzuj troche i bo wpadniesz w jakąś nerwice. I przestań mieć się za alfe i omege w sprawie gustów filmowych, bo patrząc na to jak obrażasz ludzi z byle powodu, to średnio, delikatnie mówiąc, wrażliwy i kulturalny jesteś. Jakie to głupie,zeby na kogoś tak naskakiwać i tak oceniać, tylko dlatego,że tak trzeba, bo inaczej byś nie pokzał jake ambitne masz gusta i jak cię razi brak czyjegoś smaku. No i to uzasadnienie z Teletubisiami, naprawdę genialne...