PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114091}

Mały Otik

Otesánek
2000
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7677
8,3 6 krytyków
Mały Otik
powrót do forum filmu Mały Otik

Jestem zryty

ocenił(a) film na 7

Ale nie aż tak by mi się podobał ten film :D

kryszti

Tu cię mam!!! Bo mnie się ten film podobała tak, że go 3 razy widziałam:) Jednak z moim baniakiem nie jest tak źle, co?Też jest nieźle poryty:)) A myślałeś, że jestem normalna, a tu takie coś....

Chciałam ci Otika polecić, ale widzę, że już się z nim zaznajomiłeś, więc nie było tematu:)

ocenił(a) film na 7
Karn_Evil_9

no teraz to mnie zaskoczyłaś, nie wiem aż co napisać... ja nie dałem rady tego obejrzeć do końca nawet i jak zawsze lubiłem czeskie kino to po tym filmie do tej pory po nic czeskiego nie sięgnąłem. A oglądałaś Guzikowcy? Bo się przybieram do tego filmu ostro. Może na dwa razy bym ten film obejrzał, no i ogólnie możliwe że tak mi się nie spodobał bo nie lubię dzieci i wszystkiego co z nimi związane, tylko nieliczne dzieci są fajne. Możliwe że teraz by mi bardziej podszedł niż rok temu ale sam nie wiem... jesteś kobietą więc że takie macierzyńskie sprawy Cię kręcą to w sumie nic dziwnego, ogólnie dużo w Tobie ambiwalencji ciężko Cię ogarnąć :)

kryszti

Uwaga spoilery do Małego Otika
No, no już się nie rozpędzaj z tym macierzyństwem, bo to co napisałeś o dzieciach to święta prawda: Tylko niektóre są fajne. A już na pewno fajne są te, które pożerają kota, listonosza, babę z opieki społecznej i jeszcze kilka osób, a w ogóle to są monstrualnym kawałkiem ożywionego drzewa. Jak można nie lubić takich dzieci:)

kryszti

A, jeszcze jedno dziecko jest fajne: moje ukochane zombie-dziecko z Martwicy:)

użytkownik usunięty
kryszti

Dobrze, że jest tu wasza dyskusja, jak widzę "film jest zryty", to muszę obejrzeć! To jak badanie poziomu swojej normalności :D